34 day challange

2 augusti, 2015
2 augusti, 2015

Tiden springer förbi! Två helger har snart passerat sen vi hördes sist, och mycket har hänt! Förra helgen åkte jag och Mattias till Emmabodafestivalen som var hur roligt som helst! Jag har aldrig varit på en sådan typ av festival – än mindre campat innan! Så det var mycket nytt och väldigt roligt. Såklart alltid skönt att komma hem till sin egna säng (och dusch!) efteråt.

I helgen har jag faktiskt tävlat! Jag och Henrietta ställde upp i Battle of the Beach 3.0 nere i Helsingborg igår. Måste säga att som vanligt har Crossfit Helsingborg styrt upp en riktigt grym tävling, allt rullade på som det skulle och det var riktigt roliga och utmanande WODar! Och som om inte det var nog var motståndet stenhårt! Genom WOD 1 till 3 höll vi en stabil 11e plats och krigade igenom WOD 4 för att eventuellt ta oss till final (topp 8). Efter 9 minuters krig på plan tog det mig ca 10 minuter att återhämta mig från rodden som jag avslutade med. Jag har nog aldrig velat sluta ro så mycket någon gång i hela mitt liv! Till och med Open 15.5 hamnar relativt långt ner på listan av WODar jag aldrig velat avsluta. Men med publikens hejarop, främst Cissi och Henriettas pappa som stod precis bredvid så höll jag ut. Tyvärr halkade vi ändå ner till slutplacering 12 av 47 tävlande lag, men vi är ändå väldigt nöjda med vår prestation! Kan säga att jag hade nog inte ens velat börja på finalWODen som var helt brutal.

Idag har jag som förtjänat träningsvärk i precis hela kroppen! Och idag börjar även mitt nya liv! Japp ni hörde rätt. Jag gjorde det i vintras och jag ska lyckas igen. Det är dags att komma i form till min Les Mills Audition som äger rum 5-6 september så idag går jag på kost och träningschema! Kosten blir som vanligt det jag kört innan, träningen ska jag se över men kommer kör 4 cardiodagar och 3 styrkedagar i veckan. Det kommer bli en del ändring på morgonintervallernas upplägg och även bättre struktur i styrkan. Eventuellt lägger jag in lite löpning och såklart en JÄTTEMASSA Bodyattack!!

Just nu är laxen i ugnen, woken på spisen, äggen är kokade och kylen är full med kvarg! Alla onyttigheter är så gott som bortblåsta från lägenheten och de närmsta veckorna kommer bestå av kyckling, bulgur, wok, lax, ägg, nötter, kvarg och hallon! Gjorde dessutom precis en beställning på MMsports som jag kan visa när den kommer på tisdag! Yes, nu är det verkligen dags att göra detta en gång för alla. Kommer uppdatera här dagligen så häng gärna med!

11822457_10153428726936083_133180751284335495_n

Bild från igår, Vaike och jag! Måste säga att min start-form denna gången (77 kg) har aldrig vart såhär bra innan! Längtar till att få se hur jag ser ut när jag väger 72 igen! 34 dagar kvar!

Kommentarer

kommentarer

susannasvedbergh

Posts Facebook Google+

Följ Susanna i hennes träningsliv med dagliga uppdateringar gällande träning, kost och tips för att lyckas inom crossfit!