morgonträning

21 juli, 2015
21 juli, 2015

Godmorgon! Varit uppe och studsat sen 6 i morse! Första gången på två veckor jag inte är helt död innan 7 på morgonen. Har fått sova ut till 10-11 på dagarna för att orka med! Kanske blir en powernap senare idag, men ska försöka hålla mig vaken.

Anledningen till denna tidiga timma var delvis tvätt och även morgonträning! Nu måste jag få fason på mig själv. Det får bli 2 veckor mjukstart, men ändå kontroll, på kost och träning. Sen är det 4 veckor till min Les Mills audition och då ska jag vara i grym form! Så då blir det all in med träning och kost! Så, då var det bestämt.

kbswing

Värmde upp med 10 min på cykeln, stretchade och sen var det dags för svingar. Har ju ökat från 16 kg kettlebell till 20 kg och idag var benen på banan för att kunna göra 2-4-6 gobletsquats mellan svingarna. Det blir riktigt svettigt och det var sjukt jobbigt (bra kontakt i rumpan idag!!), och jag avslutade det hela med 4 x 250 m rodd. En bonus från gårdagen är att jag äntligen klarade 70 kg clean & jerk igen! Det var min standard 1a i våras, men pga vila och få lyft så har 55-60 kg känts tungt. Efter teknikträning med Henrietta i söndags satt den bra igår! Nu börjar kroppen samarbeta igen! Älskar’t!

500 swing-session // 5 rounds

10-15-25-50 reps KB-swing

2-4-6 Gobletsquat

3 min rest

_______________________________

Börjar alltså med 10 svingar, sen 2 goblet följt av 15 svingar och 4 goblet osv… Alternerar mellanövningen mellan gobletsquat, KB-thrusters och strikt press (båda armarna). Ett varv tar mellan 3 – 3,5 minut beroende på mellanövning och dagsform!

Kommentarer

kommentarer

susannasvedbergh

Posts Facebook Google+

Följ Susanna i hennes träningsliv med dagliga uppdateringar gällande träning, kost och tips för att lyckas inom crossfit!