Halmstad Throwdown day 1!

31 januari, 2015
31 januari, 2015

Vilken dag det har varit! Vaknade av mig själv redan halv 6 i morse, så det var bara att stiga upp! Redan halv 8 skulle vi funktionärer befinna oss på Halmstad Arena för att förbereda inför dagen och göra oss redo för våra uppdrag! Jag blev satt på att rodda om vikter och städa mellan heat vilket passade mig perfekt. Vid 12 mötte jag upp Sandra, så stod vi med Umara i deras monter och hängde med smakprovare! Härlig stämning på arenan hela dagen. Grymma atleter och go publik! Precis som det ska vara. Alltid trevligt att träffa på all bekantskap inom crossfitvärlden dessutom.

20150131_075800

Arenan klar för start 09.00 imorse!

Vid halv 3 började vi röra oss hemåt, och jag tog mig direkt till Idrottscentrum för ett extremt lätt pass. Har ju trots allt haft kroppen igång hela morgonen, men ville ändå känna lite på stången (det kommer vara 20-stång och inte 15 som jag är van vid imorgon) och även känna lite på pulsen! Både rodden och cyklingen var lätt, händerna greppade bra runt stången så jag kände mig nöjd efter en knapp timmes vistelse! Stark! Dessutom i sällskap av min fina Lina! Kroppen känns sjukt på G inför imorgon, och det ska bli riktigt kul att se vad den går för! Otroligt taggad!

20150131_144233

På väg från arenan

Nu blir det till att njuta av sista carb-loading målet, samma som dagarna innan – ris, potatis, kyckling och banan. Längtar faktiskt redan till kostschemat som sätter igång på måndag igen. Ska nog köra en tung/high-day på måndag för att nyttja kolhydratsintaget och fortsätta med två low-days för att komma ner i dietmängder igen och få kroppen i balans. Den saknar minst sagt sitt fett, men känns dumt att brassa på för mycket bara 1 dag efter denna mängden kolhydrater jag tryckt i mig i tre hela dagar. Det har varit en fest, men nu dröjer det till 18 feb innan vi kör igen – innan nästa tävling!

20150131_154555

Jag och Lina på Idrottscentrum!

Oj, detta blev ett lite längre inlägg. Har inte så mkt bilder från dagen men gå in och kolla på #halmstadthrowdown på Instagram så får ni se hur dagen varit! Imorgon eller måndag kanske, då kommer världens bildbomb!

Kommentarer

kommentarer

susannasvedbergh

Posts Facebook Google+

Följ Susanna i hennes träningsliv med dagliga uppdateringar gällande träning, kost och tips för att lyckas inom crossfit!