GAMEDAY!

1 februari, 2015
1 februari, 2015

Godmorgon! Har precis som igår varit vaken sen halv 6, känns skönt att kroppen är med på vad som ska hända! Dags att packa det sista i väskan och sen promenera till Arenan! Det ska bli så jäkla kul idag! Halmstad Throwdown – here we come!

På tävling så är jag väldigt noga med vad jag stoppar i mig. Det får inte vara några ”kontiga” grejer som magen inte är van vid, och såklart lättsmält och inte för mycket så man inte får matkoma! Oftast är man inte så hungrig när man tävlar på grund av nerver och så vidare, men jag har lärt mig från tidigare erfarenheter att det är nästan så man får ställa klockan och ha planerade måltider mellan WODarna för att verkligen ha rätt energi hela dagen!

På promenaden bort kör jag aminosyror, och eftersom jag är van att träna fastandes så får jag se lite hur jag känner om jag vill stoppa i mig något mer (förutom PWO-dryck) innan vi sätter igång.

I övrigt ser dagens matsäck ut såhär!
PWO – Intend
Whey 100 % Chokladsmak!
Bananer
Potatis
Riskakor
Juice

Photo 2015-02-01 06 20 42

Blir en rejäl påfyllning vid lunch efter WOD 1, då jag kommer vilja köra fastandes även under WOD 3 som är lite mer intensiv. WOD 2 är ju bara 6 minuter lång, och prio ligger i marklyft, så då behöver magen inte vara helt tom i alla fall!

Kom gärna bort till Halmstad Arena för att se oss tävla i Halmstad Throwdown idag!

Kommentarer

kommentarer

susannasvedbergh

Posts Facebook Google+

Följ Susanna i hennes träningsliv med dagliga uppdateringar gällande träning, kost och tips för att lyckas inom crossfit!