Världssämst…..

Semiran Dag —  18 april, 2013
18 april, 2013

…på att uppdatera bloggen MEN jag lovar att bli bättre på det.

Just nu är det inte mycket tid till att sitta framför datorn och slösurfa/blogga. Dagarna går i ett och varje minut är i stort sett inplanerad. Tidiga morgnar som startar upp med cardio, följt av heltdisjobb som klasslärare för 26 ”små huliganer” i åk 5, träning matlåde fix och avslutningsvis kvällscardio innan jag landar i soffan kring 21.30 snåret på kvällen. Vid den tidpunkten är jag så slut att jag inte orkar sätta mig vid datorn och blogga. Det är idag 13 dagar kvar till avresa mot Spaninen och SantaSusana närmare bestämt. Har fått ett prel. startschema för EM och som det ser ut idag kommer min klass, Women´s Physique gå förbedömningsronden fredag kväll och finalrond lördag. Hoppas givetvis på att få gå upp båda dagarna.
Vi är ett stort gäng som åker EM och det känns som en stor ära bara att få åka med den fantastiska truppen!!

Även om träningen tar stor del av mina dagarn så hinns det med lite annat också…
I lördags var jag ”hem” till Västerås, alltid lika underbart att rulla in i den standen. På agendan stod överst träning och lunch med Carina & Alex. TACK älskade vänner för all positiv energi ni ger mig

De bästa av dem bästa alla kategorier…<3

Ett måste när man är i Vås, Carinaspecialaren på Coffehouse `))

Lördagskvällen bjöd på bröllop. Min syssling gifte sig med sin stora kärlek. Internationellt kan man sammanfatta det hela med. Lilla syssling som precis som jag är syrian gifte sig med Elias vars far är från Grekland och mor från finland. Fantastiskt fint bröllop där det bjöds på allt för mycket gott – kul att vara på diet vid ett sådant tillfälle….NOT!! Men den som lider blir bäst….

Bjuder avslutningsvis på lite foton från bröllopet 🙂

Vackra brudparet..

Gick att dietanpassa menyn..

…och valet av dricka var inte så svårt…

…men dessa röror kunde jag inte låta bli..galet goda!

…och frukten naggade jag lite av…

Den ”lilla” tårtan fick jag dock nöja mig med att titta på…

Morgondagen bjuder förutom träning, jobb och träning även på AW. Bowling och mat tillsammans med ett stort gäng kollegor är inbokat till kvällen och jag ska göra ett tappert försök att vara med. Har lagt in en specialorder gällande mat så det ska inte vara några problem att hålla mig till dieten. Med planering går allt….

Tills vi hörs igen HA DET BÄST // kram S

 

 

 

 

 

Semiran Dag

Posts Google+