Äntligen nått värt att blogga om?

2 oktober, 2012
2 oktober, 2012

Bloggen har inte varit prio på sistonde tyvärr. Den har fått lämna plats för mer lätta och spontana medier så som Instagram och Facebook. Har inte haft inspiration nog för att sätta mig ner och skriva… Hoppas den kommer tillbaks till mig snart.

Det rullar iallafall på inför VM. Mindre än 2 veckor kvar nu.
Känns helt okej formmässigt, kunde va bättre, men det kan det väl alltid? :)

Styrkan känns bra iallafall. Smällde till med ett rejält pers på 1000m igår. :)
Den magiska 3minuters gränsen känns inom räckhåll :) Folk måste undrat vad jag höll på med efteråt, låg utslagen som en död sill i säkert 30min. Pustandes och frustandes. Benen var så stumma att jag inte kunde resa mig upp.. Härligt 😛

20121002-075317.jpg

kommentarer, 132 Visningar

Robert Berg

Posts Google+

Bla bla testtest