Huff puff och sanslösa frustningar… ett morgonpass på Sats Medis

13 maj, 2012
13 maj, 2012

Körde ett lättare morgonpass på Sats Medis med vader, mage och liiite armar.

Jag Peter och Johan krigade på med stående och sittande vadpressar, gamla klassikern Donkey Raises m.m. m.m. Tyvärr stördes vår träningsro av något MIFFO som var tvungen att stöna JÄTTEHÖGT PÅ VARJE REPETIOTION. Det spelade ingen roll vad han körde eller hur tungt.PÅ VARJE repitition och vid minsta lilla ansträngning så stönade han och frustade så högt att hela gymmet hörde.

Det fanns nog inte en blick i gymmet som inte var vänd åt hans håll. Alla tittade lite undersökande på varandra för att försäkra sig om att det inte var ett avsnitt av doldakameran.

Ytterst svårt att koncentrera sig och hålla sig för skratt när man hör ”DNNNNNNGGGHHH” ”DNNNNNNGGGHHH” ”HNNNNNNNNNHHHGG” ”HHHNNNNNNNGH” ekandes konstant i lokalerna.

Jag tycker inte det är okej. Visst, klart man ska få låta och skrika om du ska dra ett maxtungt marklyft, det har man gjort sig förtjänt av. Men att skrika värre en en upptjackad styrkelyftare när man sitte ner och bicepscurlar 12kgs hantlar, då blir det bara löjligt och IRRITERANDE. SLUTA MED DET DÄR! Det hör till vanligt gym-hyffs att inte låta som en kåt kossa när man tränar.

Tycker ni det är okej med extremt… öh… högljudda gymmare?

 

Nu ska jag sippa på en Celsius och lägga upp en kostplan för de kommande veckorna. Tjipp!

Robert Berg

Posts Google+

Bla bla testtest