En dag med UFC och Tapout! (Varning för BILDBOMB)

16 april, 2012
16 april, 2012

I lördags var det ju som ni kanske vet total UFC hysteri i Stockholm(eller har väl egentligen varit det hela veckan? För att sammanfatta, det var en jävligt bra dag! Istället för att skriva en lång roman om det så låter jag lite bilder berätta :)

Jag svepte en dos Jacked XX Extreme Lemon-Lime och lite Fatburner XX för att få fart på kroppen….

…and our journey begins!

Träffade på Tapouts grundare, PunkAss och Skrape! Riktigt down to earth och trevliga killar!

Glad som får en T-shirt signerad! 😀

Även Pierre var på plats, ska tävla mot honom nu på Oslo GP. Hans form är sinnesjukt bra, tufft motstånd! :) Här försöker han skrämma mig…Jag är inte riktigt med

Där va jag mer med på Noterna! 😉

Fick min keps signerad av Punkass och Skrape SÅ jävla ballt! Tråkiga är att jag inte kommer våga använda kepsen mer nu :)

Efter lite mat på Hardrock Café var det dags för kvällens höjdpunkt!

Jag hade ju heeeeelt okej plats om man säger så 😉

Efter galan var blev det den officiella Tapout efterfesten på Slagthuset. Posedown med Joseph "Chinskungen" Tekie :) Träffade även UFC fightern Jake Shields på efterfesten :)

Min kompis Tor ser skeptisk ut, men jag tror han hade kul och var nöjd med dagen faktiskt :)

Sjukt bra dag! En riktig upplevelse med den första svenska UFC galan. Ett minne för livet att få träffa och prata så pass mycket med killarna bakom Tapout eftersom jag är lite småkär i just det klädmärket :) Måste rikta ett tack till Conny och svenska Tapout för en otroligt bra anordnad dag!

Nu räknar vi dagarna till nästa gång..

kommentarer, 226 Visningar

Robert Berg

Posts Google+

Bla bla testtest