Fredagsdisco och formbilder :)

30 mars, 2012
30 mars, 2012

Årets kortaste pass idag, lite lätt fredagsdisco sådär :) Drog mest till gymmet för att ta lite formbilder egentligen, börjar bli dags för en vilodag då kan kört på 7 dagar i sträck nu, tror nog det blir vila imorgon, hoppas på regn så jag har en ursäkt att sitta inne och spela hela dagen! 😛

Passet:

Bänkpress

 

10x60kg

5x80kg

5x100kg

5x110kg

5x120kg

5x130kg

3x140kg

Pushdowns rakstång 4 set

Pushdowns med rep 4 set

Cableflys 4set

Nu under kvällen har jag suttit och redigerat/lekt med lite av bilderna vi tagit under passet. Riktigt skoj faktiskt, nästan så jag blir sugen på att köpa en riktig systemkamera för att kunna göra mer sånt här… :)

Första bilden var ett försök att efterlikna de slitna hardcore bilderna som man ofta ser som reklam för t.e.x. GASP . Är ganska nöjd med resultatet med tanke på att källmaterialet var ganska uruselt(hela jag är i princip i skugga). Hoppas på att kunna ta lite mer professionella bilder i den här stilen i framtiden :) Kanske för Body Science egna kläder? 😉

Och sen lite vanliga formbilder, 3 veckor till startskottet :) Känns som ryggen börjat hårdna till lite nu, skönt då det är det som släpper sist av allt på mig tydligen!

kommentarer, 110 Visningar

Robert Berg

Posts Google+

Bla bla testtest