Problem att sova? Try this!

29 mars, 2012
29 mars, 2012

Jag vet inte om jag är ensam med detta, men jag tvivlar på det, tycker mig läsa att många har problem med sömnen när man går på diet. SPECIELLT i slutskedet då man ligger som lägst på kcal och kolhydrater.

Just bristen på kolhydrater är ofta vad som triggar sömnproblemen för mig. Kombinationen av att ligga sömnlös på natten, hungrig, och energilös är inte rolig. Så jag har försökt hitta sätt att motverka detta. Något som jag har funnit funkar extremt bra är att ta några tabletter med ZMA(Zink + Magnesium) och ca 10g Glycine en halvtimme innan det är dags att sova. Sedan jag började med detta sover jag som en grizzlybjörn i ide, hela natten, varje natt!

Dessa kosttillskott hjälper kroppen och musklerna att slappna av så det blir lättare att somna om:
Body Science ZMA

Body Science Glycine

Body Science Magnesium

Anledningen att jag listar både ZMA och Magnesium där(borde ju bli lite kaka på kaka kan man tycka!) är att jag vill få i mig lite extra magnesium förutom det som finns i ZMA.

 

Har du sömnproblem är det helt klart värt att pröva. Hoppas det kan hjälpa dig lika mycket som det hjälpt mig! 🙂

EDIT:
Tillägg från kommentarerna:

Komplettera gärna med extra Glycine efter träningen och innan läggdags de dagar ni kör med PWO, som innehåller stimulerande ämnen som koffein.

Gör så att nervsystemet varvar ner bl.a…

 

Robert Berg

Posts Google+

Bla bla testtest