Dietdag1: Formbilder och tangerat PB i bänkpress

5 september, 2011
5 september, 2011

Då var dag ett på dieten nästan till ända, och det kunde nog inte ha börjat på ett bättre sätt, men mer om det senare.  Jag kör periodisk fasta på min diet, närmare bestämt den metod som är utvecklat av Martin Berkhan på LeanGains.com. Personligen så HATAR jag den traditionella dietinställningen att man måste äta 6-7 gånger om dagen, och minst var 3e timme för att hålla kroppen igång. Det är rent skitsnack, att gå och småäta och ständigt ha tankarna på när nästa lilla måltid kommer är inte min grej. Ska jag äta vill jag äta rejält! Med periodisk fasta äter jag istället 2-3 gånger om dagen, och kan äta mig riktigt mätt varje gång istället.

Bryter fastan med EAA, kreatin och Omega 3 allt från Body Science givetvis 😉

Fastan bryts vid 12 tiden varje dag och jag har då ett 8 timmars ätarfönster att få i mig alla dagens kalorier, följt av 16 timmars fastande över natten och följande morgon.

 

En typisk efter-tränings måltid!

Min största måltid på dagen ligger alltid efter träningen, då äter jag mig så mätt att jag knappt kan få i mig all mat, mums 🙂

 

 

Men nog om kosten, idag stod bänkpress på schemat och jag måste säga att det gick riktigt bra! Tangerade mitt PB på 165kg relativt lätt, men sen tog det totalstopp på 170kg med 2 misslyckade försök, men jag är nöjd trotts detta!

Passade även på att fixa lite formbilder för att se min utgångpunkt för dieten, detta är efter en helg av redigt svullande!

Ursäkta den någon sura minen i frontposen…

Nog för denna gången! God natt 🙂

Robert Berg

Posts Google+

Bla bla testtest