Blir inte som man tänkt sig

14 december, 2016
14 december, 2016

Nu har de redan varit 3:e advent och lucia. Tiden bara flyger iväg och snart är de nytt år. Hoppas å tror att 2017 kommer bli så mycket bättre än 2016 på många sätt.

Sa att jag skulle bli duktigare på och blogga men sista mån har varit väldigt tung för mig på många sätt. Pga saker som har hänt hemma så har jag och Kian inte bott hemma på nästan en mån. Så nu längtar jag så efter vårt eget boende där jag kan skaffa ett varmt och tryggt hem för oss båda.

Mitt i detta kaos har träningen varit en räddning för mig så jag har orkat med allt som varit och hänt. Har där kunnat  rensat skallen och laddat upp med ny positiv energi. Så man orkar vara en så bra mamma som möjligt till Kian. Att ta hand om en 5,5 mån bebis ensam är ingen lek men skulle ändå aldrig byta ut dessa dagar mot allt guld i världen. Jag är så välsignad att ha världens goaste, snällaste å finaste lilla son. Som förgyller min vardag och som jag älskar så oändligt mycke. Sen har ja turen att de funkar fortfarande så himla bra med Kian på gymmet. Han sover för de mesta men när han e vaken är han för de mesta nöjd å tillfreds.

Är väldigt glad över de vänner som finns i min närhet och som har funnits där för oss. Är väldigt tacksam över de. Men de finns en speciell person som ligger mig varmt om hjärtat och som jag är fruktansvärt glad att ha i mitt liv. Förgyller min vardag oehört mycket på alla sätt och vis.

2017 kommer bli mitt år och jag kommer se till att både jag och Kian ska få ett tryggt hem och vara lyckliga.

IMG_0839

Avslutar med lite bilder på hur formen ser ut nu.  Efter nyår blir de att köra hårt på dieten å fortsätta forma kroppen till ännu bättre fysik. Ni kan även följa mig på Instagram @ninnie81 där ja lägger upp mer bilder.

IMG_0538

IMG_0728

kommentarer, 734 Visningar

Kommentarer

kommentarer

Ninnie

Posts Facebook Google+

Fd 93 kg norrländska som är 35 och som 2011 insåg att efter 3:e sonen att hälsan började gå ut för. Ändrade sin hälsa sin livsstil med bättre mat och träning. Idag ligger jag på -25 kg och siktar på mitt mål. Att göra min debut I Bodyfitness. Allt går sålänge man tror på sig själv och gör sitt bästa. Jag har en dröm ett mål och kommer kämpa och ge allt för att komma dit.