You are a fighter

1 april, 2017
1 april, 2017

3 månader av dieten har gått och de går riktigt bra. Känns så jäkla skönt och vara tillbaka i rutiner. Däremot har ja hunnit med å vara sjuk i nästan 2 v så träningen fått väntat men nu är man på G igen.

Sist jag skrev här hade jag ganska nyligen lämnat Kians pappa pga tråkigheter som hänt.

Men nu har jag och Kian fått oss ett egen boende inne i stan som jag trivs jättebra i. Jätte mysig 3:a som är nära till gymmet och stan. Har nu varit själv med Kian i över 4 mån och han växer och börjar mer och mer visa sin personlighet. Är en liten kille ned egen vilja men så glad och nöjd störta delen av dygnet

Världens mysigaste lilla kille och kärleken till honom är helt obeskrivlig ❤️

Min plutt har redan blivit 9 mån

6E749BFE-28AF-49C8-82D3-7C6D2ACD8622

Min vackeröga min livs kärlek ❤️

I januari började min diet spm sagt och den har gått bra. Började med en startvikt på 74,5 kg å nu ligger jag på 67 kg och många cm på kroppen har försvunnit. Känns skönt att dieten har svarat så bra denna gång. Bara fortsätta kämpa om man vill komma nån vart. I’m a fighter !!

38D407F6-5B02-42F6-A4CB-F411046F3A00

Min utveckling dessa mån på dieten. Spännande och se hur formen ser ut om några månader. Är så farcinerad över hur ens kropp fungerar med rätt kost och bra träning. Som alla vet så är kosten viktigast om man vill gå ner i vikt. Vill man komma någonstans så måste man ge sig fan på de och kämpa tills man nått sitt mål.

IMG_3475

Träningen har varit min räddning dessa månader för att orka för att kunna rensa skallen och koncentrera mig på min roll som mamma. Så jag kan göra mitt allt för att Kian ska få ett tryggt hem med kärlek och kunnas utvecklas och bli en underbar liten individ.

Men jag känner i mitt hjärta att 2017 kommer bli ett underbart år för både mig och Kian på alla sätt och vis.

Ha en underbar helg och ta hand om era nära och kära.

IMG_3434

kommentarer, 309 Visningar

Kommentarer

kommentarer

Ninnie

Posts Facebook Google+

Fd 93 kg norrländska som är 35 och som 2011 insåg att efter 3:e sonen att hälsan började gå ut för. Ändrade sin hälsa sin livsstil med bättre mat och träning. Idag ligger jag på -25 kg och siktar på mitt mål. Att göra min debut I Bodyfitness. Allt går sålänge man tror på sig själv och gör sitt bästa. Jag har en dröm ett mål och kommer kämpa och ge allt för att komma dit.