Pray for Stockholm

8 april, 2017
8 april, 2017

Känner en stor sorg i hjärtat. En sorg för alla som varit inblandade på något sätt i det hemska som hände i Stockholm igår.

När sånt här händer som man inser att våra liv är lånade på obestämd tid. Vissa lämnar oss och tidigare andra senare.

Att man aldrig vet va som ska hända, därför ska man ta vara på den korta tid som har på denna jord. Fyll den tiden av kärlek, omtanke och respekt mot dina nära och kära men även gentemot  din medmänniska.

Fastän jag inte blev utsatt indirekt av händelsen igår så fylls ändå hjärtat av stor sorg. Att världen tyvärr är fylld av så mycke hat att man vill göra andra människor illa är helt obegripligt.

Men mitt i denna tragedi infinner sig nå vacker. En kärlek som byggs mellan människor som inte ens känner varandra. En samhörighet där man tillsammans blir enade och stöttar varandra för att orka gå vidare. En gemenskap byggs och skapar en enorm sympati för varandra, en kärlek för vårat land, en kärlek till varandra. En stor respekt till polisen, brandkåren och sjukvården som gör allt för att hjälpa och se till att skydda oss.

Sverige enad och tillsammans stöttar vi varandra och alla som blivit drabbade på något sätt.

Vi blir starkare och tillåter inte oss bli besegrade.

Så lova nu att ni ska ge era nära och kära en extra kram i kväll, i morgon, i all framtid. Visa mer kärlek gentemot varandra. Sträck ut en hand till dom som behöver det. Skänk en extra tanke och Pray for Stockholm.

IMG_3626

All kärlek till alla i vårt avlånga land ❤️

IMG_3434

kommentarer, 333 Visningar

Kommentarer

kommentarer

Ninnie

Posts Facebook Google+

Fd 93 kg norrländska som är 35 och som 2011 insåg att efter 3:e sonen att hälsan började gå ut för. Ändrade sin hälsa sin livsstil med bättre mat och träning. Idag ligger jag på -25 kg och siktar på mitt mål. Att göra min debut I Bodyfitness. Allt går sålänge man tror på sig själv och gör sitt bästa. Jag har en dröm ett mål och kommer kämpa och ge allt för att komma dit.