Lycka, saknad, framtid

14 maj, 2017
14 maj, 2017

Dom sista veckorna har varit helt obegripliga på många sätt. Mina känslor har varit utanpå kroppen.

För ca 2 veckor sen fick jag efter 32 år kontakt men min ena bror som bor nu i USA. Fick ett brev från Adoptions Centrum här i Sverige att dom hade information till mig. Ringde dem fredag och fick då veta att min ena bror James sökte efter mig. Kom ihåg att mitt första reaktion var att ja börja gråta, av lycka. Kändes hel overklig och underbart på samma sätt. Har vetat av dom ända sen jag var 17-18 år. Men försökt på olika sätt söka reda på dem utan resultat. Så jag trodde att jag aldrig skulle hitta dem. Utan bara fundera hur de såg ut, hur dom var som personer eller om de hade familj.

Men nu vet jag, min ena bror har en liten son och min andra bror har 2 små flickor. Så nu har helt plötsligt blivit moster till tre helt underbara och söta brorsbarn.

Har än sålänge bara hunnit prata med den ena brorsan eftersom min äldsta bror är i de militära och just nu är på Military School, och får inte ha använda internet eller telefonen. Har däremot pratat med hans fru lite och är så lycklig inombords att jag äntligen hittat endel av min familj. Har äntligen fått syskon som jag har saknat i så många år. Men nu har jag chansen att få bygga upp och lära känna min nya familj bättre ochvet att detta är starten till något bra.

Alla dessa känslor och tankar har fått mig att inse en sak. Att livet är för kort att tänka ”tänk om”. Eller slösa bort på att man inte vågar. Känner man att något känns bra, vare sig de är att skaffa nytt jobb, ett mål med träningen eller känslor för en annan person så ska man våga chansa. För gör man de så kommer man lyckas och man kommer bli lycklig och må bra eftersom man följde sitt hjärta.

Jag har hittat saker i mitt liv nu som jag vill satsa helhjärtat på eftersom jag vet att jag kommer bli lycklig, få ett underbart liv och massa av kärlek. Precis allt de där som jag alltid har trånat och önskat. Hitta min lycka och eventuell framtid där jag minst anade de men jag vet samtidigt att de är så bra, så rätt och kommer bli helt underbart.

Mitt i allt kaos runt mig så har jag funnit mig själv och insett att jag faktisk är värd nått. Att jag är unik, speciell, älskvärd person.

 Vet att framtiden är min, är vår och jag kommer aldrig sluta kämpa för de jag vill ha eller för dom som ör mig närmast hjärtat.

”You deserve someone who knows you’re not perfect yet staring at you like you’re the most perfect person they’ve ever seen”

IMG_3434

Kommentarer

kommentarer

Ninnie

Posts Facebook Google+

Fd 93 kg norrländska som är 35 och som 2011 insåg att efter 3:e sonen att hälsan började gå ut för. Ändrade sin hälsa sin livsstil med bättre mat och träning. Idag ligger jag på -25 kg och siktar på mitt mål. Att göra min debut I Bodyfitness. Allt går sålänge man tror på sig själv och gör sitt bästa. Jag har en dröm ett mål och kommer kämpa och ge allt för att komma dit.