Uppdatering

16 november, 2016
16 november, 2016

Ok nu har man äntligen fått igång bloggen. Glömde bort lösenordet och sen har de varit fullt upp med ett nytt jobb precis innannedkomsten av bebis.

De måste ja säga att de är inte många arbetsgivare som anställer en ravid kvinna som bara har ca 2 mån kvar. Fruktansvärt tacksam och glad att de gav mig den chansen. Hann jobba 1,5 mån. Så de ska bli så kul å komma tillbaka till jobbet efter mammaledigheten.

Den 28:e juni föddes Kian med akutsnitt en vecka innan beräknad bf. Blev så bra omhändertagen av mina kollegor.

Varför de blev akutsnitt berättar ja i ett annat inlägg. Men gick bra å mådde så mycke bättre än förra gången

Min lilla prins

image

Har även kommit igång med träningen å kosten igen så de är riktigt skönt. Har verkligen saknat gymmet och lyfta vikter. Känner att min kropp blir starkare för var dag som går.

Är stor skillnad på mina sista graviditeter. Efter jag födde Mario låg jag inte långt från och väga 100 kg. Nu väger jag ca 20 kg mindre. Kommer aldrig tillåta mig igen och gå tillbaka till mitt gamla jag. Mådde dåligt och min fysik sög. Så nu är de full fokus att komma i form igen.

Kommer försöka så gott ja kan att skriva mer här mellan träning och småbarnslivet.

Nu ska ja ta å fixa lite matlådor men avslutar med en bild på mig efter från mina senaste graviditeter.image

kommentarer, 346 Visningar

Kommentarer

kommentarer

Ninnie

Posts Facebook Google+

Fd 93 kg norrländska som är 35 och som 2011 insåg att efter 3:e sonen att hälsan började gå ut för. Ändrade sin hälsa sin livsstil med bättre mat och träning. Idag ligger jag på -25 kg och siktar på mitt mål. Att göra min debut I Bodyfitness. Allt går sålänge man tror på sig själv och gör sitt bästa. Jag har en dröm ett mål och kommer kämpa och ge allt för att komma dit.