Never stop believing

5 mars, 2015
5 mars, 2015

Det citatet har jag gått efter ända sen jag började min resa  sen sommaren 2011.

Har varit mycket upp å ner under denna tid. Gick fort ner de första  halvåret men då kom en separation som gjorde att jag började gå tillbaka till dåliga vanor. Gick från 94 kg till 78 kg. Men efter ett år var jag tillbaka till nästan samma tunga vikt igen.

Var hösten 2013 som jag gick med i #lifestylebymrr där ja under 10 v gick efter en strikt kost och tränings schema. Men de var även då som min kärlek till gymträning vaknade.  Tror mycket oxå eftersom ja under den tiden lärde mig mycket om kost och träning.

Innan de så körde jag på olika diet kurer som Cambridge, lchf, vikt väktarna mm.

Har lärt mig under denna tid att man aldrig ska ge upp. Att kämpa och sträva efter att nå sitt mål. För inget kommer gratis. För de är då man oxå lär sig att vara stolt över sig själv. Det är ingen annan än jag som har format min kropp som jag har och person. Har fått grymt mycket hjälp och tips av folk runt omkring mig men de är ändå jag själv som bestämt att ta emot den och göra nå bra av de.

Att ge upp finns inte på min karta. Jag kommer fortsätta kämpa till jag står där på scen. Vet att de kommer bli tufft men de är värt de. Speciellt när man ser att de ger resultat.

Jag är så stolt över mig själv och det kan ingen ta ifrån mig. Ska fortsätta forma denna kropp och längtar efter och få se hur den transformeras och byggs upp till topp.

Min #tbt från 2011 till idag

20150305_095507

Så sluta aldrig tro på dig själv. Kan jag en 3 barnsmamma skala av och ändra livsstil kan alla de. Handlar bara om nog jävla vilja och beslutsamhet.

Puss och Kram Ninnie

Kommentarer

kommentarer

Ninnie

Posts Facebook Google+

Fd 93 kg norrländska som är 35 och som 2011 insåg att efter 3:e sonen att hälsan började gå ut för. Ändrade sin hälsa sin livsstil med bättre mat och träning. Idag ligger jag på -25 kg och siktar på mitt mål. Att göra min debut I Bodyfitness. Allt går sålänge man tror på sig själv och gör sitt bästa. Jag har en dröm ett mål och kommer kämpa och ge allt för att komma dit.