Ego booze

27 februari, 2015
27 februari, 2015

 Har tänkt på en grej. Varför kan vi människor inte få vara mer stolta över saker som vi har åstadkommit? Mena vi är grymt duktiga på att ge andra positiv feedback och klappa andra på axeln. Varför kan vi inte göra det på oss själva mer?

Klappa oss på axeln och säga ”Fan va grym ja är som kämpat mig hit”

Nä men de gör vi helst inte av rädsla för vad andra ska tycka och tänka om en. Men då säger jag såhär. Är de alla andra som ställt din kl på halv 5 för att du ska gå din pw innan jobbet? Är de alla andra som fixat dina 1000 matlådor med ris och torsk? Är de alla andra som klär på dig dina tränings kläder och bär dig till gymmet? Nä de är du..enbart du och ingen annan. Så varför ska du då bry dig om va de säger eller tycker?

Jag tycker verkligen att vi ska börja ge sig själv mer ego booze. Mycket för din egen skull men även för att du själv ska se att allt svett , tårar och smärta lönat sig. Våga vara stolt över dig själv och våga kunna klappa dig själv på axeln och ge dig själv beröm.

Jag ska höja mitt ego med att lägga upp bilder på min utveckling.

20150223_193419

20150220_23273020150227_212129

Ingen ska komma med pekfingret och bestämma va jag får och inte får lägga upp för bilder. Jag går ju inte och säger att du kanske borde börja träna eller att du hade nog inte behövt den där hamburgaren. Jag tvingar inte heller någon att läsa de jag skriver eller se på de bilder jag lägger upp på Instagram eller fb.

Ni har valt er livsstil och jag har valt mitt.

Höjer hatten av för dom som varje dag kämpar med sin diet och sina mål. Va stolt över va du har åstadkommit och är på väg. Ge dig själv mer ego booze för de kommer jag göra. Ni är alla krigare i mina ögon.

”Eat like a caveman, train like a beast                       Champions are not born, they are made ” 

Puss och Kram Ninnie

Kommentarer

kommentarer

Ninnie

Posts Facebook Google+

Fd 93 kg norrländska som är 35 och som 2011 insåg att efter 3:e sonen att hälsan började gå ut för. Ändrade sin hälsa sin livsstil med bättre mat och träning. Idag ligger jag på -25 kg och siktar på mitt mål. Att göra min debut I Bodyfitness. Allt går sålänge man tror på sig själv och gör sitt bästa. Jag har en dröm ett mål och kommer kämpa och ge allt för att komma dit.