vilodagar

27 februari, 2015
27 februari, 2015

Idag är de fredag och de betyder helg. Sitter på bussen på väg till Arlanda för att sen flyga till Luleå.  Ska hämta mina små prinsar som ska vara hos oss till nästa lördag. Som jag saknar dem.

Har valt av olika personliga anledningar att inte skriva så mycket om dem. Men de ska bli mys att få pussa på dem igen.

Snart är min tredje diet vecka slut. Har gått riktigt bra om ni frågar mig.

Första veckan tappade jag 1 kg. Andra veckan hade ja gått upp 0.2 kg. Och nu har jag gått ner 1,4 kg. Väger mig på lördagar. Hoppas på att de fortsätter såhär. För snart kommer jag ligga under 70 kg och de har jag inte gjort på flera flera år.

Men de sista dagarna har jag varit väldigt trött i kroppen och tränings passen har varit väldigt tunga. Energin har liksom inte funnits. Vet inte om de beror på dieten eller att ja tränat mycket. Men de ska bli skönt och ha 2 vilodagar. Måste börja lyssna mer på kroppen. Går inte att köra på hög växel konstant.  Vet att ja många gånger bara kör på utan att känna om jag egentligen verkligen orkar de. Samtidigt vet ja att jag kommer få träningsabstinens dessa dagar.

Tror jag inte är själv på att vara dålig på att lyssna på när kroppen försöker sända ut signaler. Men jag lovar mig själv att jag ska bli bättre på de om ja vill uppnå de bästa resultaten.

Ha nu en underbar fredag och helg.

Puss och Kram Ninnie

Kommentarer

kommentarer

Ninnie

Posts Facebook Google+

Fd 93 kg norrländska som är 35 och som 2011 insåg att efter 3:e sonen att hälsan började gå ut för. Ändrade sin hälsa sin livsstil med bättre mat och träning. Idag ligger jag på -25 kg och siktar på mitt mål. Att göra min debut I Bodyfitness. Allt går sålänge man tror på sig själv och gör sitt bästa. Jag har en dröm ett mål och kommer kämpa och ge allt för att komma dit.