Det tar tid

15 april, 2015
15 april, 2015

Men hello.

Nu var de ett tag sen jag skrev. Har tänkt flera ggr uppdatera men då har de alltid kommit någon emellan. Men nu har jag en sak som jag vill dela med er.  Mer en sak som slagit mig är att man oftast  har för bråttom med resultat och vill ha de på en gång efter första passet på gymmet eller första diet dagen. Jag har alltid haft ångest över min mage som har hängt och varit slappt efter de ja fött 3 barn på 3,5 år. Sen att sista grav slutade med ett akutsnitt som gjorde att hänger är precis där.

Varit så rädd att magen aldrig skulle dra ihop sig och att de skulle bara hänga ännu mer. Jag har en gång varit den personen som velat ha resultat över en natt och att allt fett skulle försvinna på ett nafs.  Som sen har gjort att jag blivit så besviken och varit på väg att ge upp flera gånger.

Men jag har insett nu att saker och ting inte kommer gratis och att man måste kämpa och göra sitt bästa för att uppnå resultat. Sen att de även tar tid och att man måste ha tålamod. Eftersom resultat kommet förr eller senare så länge man inte ger upp.

Jag gjorde ett kollage på min mag resa sen 2011 till nu 2015. Och där ser ni att min mage har dragit ihop sig eftersom.  Sakta men säkert.

PhotoGrid_1429048378829
Detta får mig att bara vilja kämpa ännu mer till min debut och visa för mig själv att de jag trodde för några år sen är helt fel.

Jag kan utan att känna mig egoistisk eller egenkär klappa mig själv på axeln och säga att jag har gjort ett riktigt bra jobb hittills. Menar varför ska man inte få göra de?  Man måste få kunna vara stolt över sig själv utan att någon kommer med pekpinnen och säger att så får man inte göra.

Så, summan av kardemumman.  Resultat tar tid, de du behöver är tålamod och en järnvilja att fortsätta kämpa när de går uppför. För till slut kommer resultaten och även du kommer se det.

Så kämpa nu alls krigare där ute. Kämpa för att nå eran mål. För den enda som kan hindra er från att uppnå dem är ni själva. Du själv bestämmer om dina demoner ska vinna eller inte. Ingen annan.

Puss och Kram Ninnie

Kommentarer

kommentarer

Ninnie

Posts Facebook Google+

Fd 93 kg norrländska som är 35 och som 2011 insåg att efter 3:e sonen att hälsan började gå ut för. Ändrade sin hälsa sin livsstil med bättre mat och träning. Idag ligger jag på -25 kg och siktar på mitt mål. Att göra min debut I Bodyfitness. Allt går sålänge man tror på sig själv och gör sitt bästa. Jag har en dröm ett mål och kommer kämpa och ge allt för att komma dit.