Grymmaste helgen på länge Fitness4Fun i Lysekil och Vinst! =)

Michaela Augustsson —  8 augusti, 2014
8 augusti, 2014

Hemma utslagen i soffan… blåslagen, skinnflådd, dränerad och alldeles alldeles Glad och Nöjd! Japp det var söndagen det och när jag började skriva på detta inlägg, innan jag somnade.. 😀
Nu är det Torsdag, men det känns fortsatt lite i kroppen att man var och tävlade förra helgen 🙂 och i sinnet…!!
Och allt detta efter en grym dag i Lysekil påFitness4Fun som gick av stapeln på Lördagen. =)
Som jag skrev tidigare åkte jag iväg utan några som helst förväntningar på min egen prestation eller förmåga.
Men gissa om jagär glad att jag åkte iväg 🙂 För det var banne mig tid för mig själv att släppa alla tarvliga prestationsångesttankar på att alltid vilja prestera på sitt max, i sin bästa form, med bästa förutsättningar... But hey, life got a newsflash for ya pretty gial.. There will never be a perfect time!!!
Det kommer alltid ara saker som kan vara sämre, bättre, annorlund mer optimala. Man kan faktiskt åka iväg och tävla för att bara ha skojj, utmana sig själv och hänga i fantastisk miljö med härliga och grymma människor och atleter. And thats what I did 🙂

Och inte enbart det, känslan att bara köra och släppa allt annat.. jag gjorde det faktiskt riktigt bra. Till trots min dåliga känsla och uppladdning med bland annat enbart 1 v chins och dips (veckan innan tävling 😉 ) 7kg tyngre än sist och ingen hinderbana träning så gick jag in och gjorde personbästa i chinsen, med 19 godkända och 21 totalt !! BAM.. det var revansch kan jag säga efter att ha hängt som ett päron, variant baktung, i chinsräcket senaste veckan med struliga axlar som fortsatt är överansträngda 🙂 GUTT!!! Vann förövrigt den grenen vilket oxå var superkul då denna tävling är känd för att ha helt grymma tävlingspriser 🙂
Min vinst i detta fall var sängkläder från Carpe Diem, lite lyx mot den stackars blåslagna kroppen är aldrig fel 😉
Dipsen utfördes med bra teknik och nådde upp till 23st godkända och 25 totalt. Här märktes att man var lite tyngre 😉 haha.. detta gav mig en 2a placering i dipsen efter Stina Mittenmaier Athletic Fitness tjej som vunnit både SM och presterat i VM sammanhang, var med och krigade, hon nådde 27 godkända. Hon kommer även köra nu på SM i Karlstad 6sept 🙂 Lycka till Stina!

Hinderbanan var den samma som SM-hinderbanan (jättetillfälle att träna på för de som skall köra SM nu om 4v 🙂 ) och det kändes svinkul att få köra den. Hinderbana vet ni u att jag gillar och det gick bra även denna gången trillade in, halvt vid medvetande och med mjölksyra sprängande ur öronen efter att helt tagit ut mig för mycket i första varvet och sotat i det på sista.Men det var en helt ok tid på 2.07 (blev 5e bästa tiden för dagen tror jag) och jag vann den grenen!
Detta var ett suveränt pris, SPAPAKET övernattning för 2 på Stenungbadet Yacht klubb med 3 rätters och nice svit 😉 Well thaaaank you mjölksyra legs 😉

Jag vann också hela tävlingen och kammade hem ett årskort Guld på Nordic Wellness samt presentkort på Military Fitness:)

Det roligaste jag fick göra för första gången på denna tävlingen var ändå att springa silltunnerace för första gången =) hahaha… Med silltunnor på 17, 27 och 34kg för oss tjejer sprang vi fram och tillbaka och lämnade av tunnor på löpande band, sviiinkul =) Lite strongmen över det 😉 Pallade att ta en första plats och vi vann en hel massa SILL och KAVIAR… för banne mig en hel årsförbrukning 😀

Det var verkligen en superkul tävling, jättbra arrangerat med härliga människor, en grym publik och strålande väder i en av kustens finaste städer 🙂 Vart en galen ra dag helt enkelt. Nästa år vill jag se att fler tjejer kommer dit och tävlar, i år var vi bara 4st efter några avhopp tyvärr. Killarna var nog ca 25st och en fasligt drag på dem 🙂 En rad variation av personer med allt från Athletic Fitness bakgrund till Crossfit, traithlon, military Fitness, random gym dude, fotbollsspelare, någon som mest bara blivit anmäld för en utmaning, ja variationen var stor men alla hade superkul tillsammans.

Stort Tack till arrangörerna!!! Och hoppas på att ses nästa år igen! Och än fler med mig nästa år hoppas jag 🙂

Nu är det så tråkigt att min blogg buggar lite och jag kan inte få upp några bilder. :/ supertråk då jag tycker det mesta är roligare med bilder och gillar gärna att säga saker mer med bilder än text.. menmen, ni som vill se lite från bilderna i Lysekil, kolla in min instagram : michaelaaugustson där detfinns lite bilder.

Nu ska jag efter ett grymt Styrkelyft pass och massa god mat i magen ta en härlig kvällspromenad och sedan tidigt i säng, för imorrn kommer älskade mor och syster och gästar Gbg 🙂 Uuuuunderbart! Då ska vi göra Liseberg, ut och käka och bara mysa oss 🙂

Önskar er alla en fantastisk helg och njut nu av sommaren som är kvar!

Kram

//M

Kommentarer

kommentarer

Michaela Augustsson

Posts Facebook Google+