Dagen innan dagen =)

Michaela Augustsson —  2 maj, 2014
2 maj, 2014

Tjena..
=)
Slutspurten är kommen, sista veckan är snart gjord, i skrivande stund har kolhydratladdningen påbörjats och fyllas upp inför tävlingen på Lördag! GÖÖÖTTT!!

Japp dagen D är nu kommer, LÖRDAG i Solnahallen på Body Classic är där det händer. Min första tävling inom AF,  på ca 4 månader från 1 chins till vad som nu förhoppningsvis kommer bli personbästa på tävling ;), dålig dipsteknik till en bra känsla med goda resultat, hinderbaneträning med en abrupt insikt i vad stumma ben snabbt kan komma till kreativa lösningar och bättre uthållighet med rätt träning och fokus.

Min första tävling där jag verkligen utmanar mig själv till det yttersta, framförallt psykiskt. Att våga ta sina svagheter utmana sig till att förbättre och faktiskt behöva prestera när det väl gäller.
Det är pirr i magen men ska också bli så sjukt skönt att äntligen bara få explodera, urladdning, få släppa lite på de egna kraven =)

Har haft riktigt tuffa veckor de senaste 3 veckorna nu inpå tävling efter förkylningen. Riktigt jobbat röven av mig för att återfå förlorad tid, bättra på prestationen, tränat otroligt hårt, levererat och nött på. Varit verkigen helt slut många dagar. Trött utan dess like, ett helt annorlunda sätt att träna med hög kravbild på mig själv att leverera varje pass och att varje pass räknas på ett helt annat sätt än vad jag tidigare är van vid.

Kort och gott, jag har slitit på bra sista biten… och äntligen nu efter helgen där jag gjorde mitt sista hinderbanapass för att sen låta min stackars ben få vila lite och nu bara vila igenom sista veckan så kommer resultaten smygande. Och det känns som ett riktigt bra kvitto och bekräftelse för sina svett och sömntimmar man lagt in 😉

flätaträning

Hur känns det nu då inför tävling?
Jo det känns ok, skräckblandad förtjusning. Främst för att det är en helt gren för mig, och sen för att jag vet att det finns så mycket potential och saker som kan förbättras fortfarande innan jag känner mig bekväm med mitt utförande eg. Men va faan vem har sagt att allt skall var bekvämt, och vem tror jag att jag är om jag tror att jag ens kan föreställa mig hur det är eller vad som krävs om jag aldrig ens prövat en tävling inom genren.  Därmed måste man alltid testa innan man kan känna, veta, utvärdera gällande en tävlingsform, prestation och fördelar nackdelar med sin insats.

Jag sitter nu här dagen innan, inväntar invägningen—- Känner mig redo, känner mig laddad.. känner mig MÄTT 😀 haha. har laddat på bra nu senaste 2 dagarna, hoppas det kommer ge riktigt bra skjuts inte bara til formen men också till prestationsronderna chins dips och hinderbanan 🙂

mat

Så nu ska jag ladda på, sen iväg och träffa alla andra grymma tävlanden på inregistreringen sen =)
Ha nu en gaaalet grym helg, det ska nämligen jag!!!!! Håll alla era tumar att jag kommer göra åtminstone min egen prestation och potential rättvisa 🙂

Kramar och knoge till er * 😉
// M

flätaknoge

Michaela Augustsson

Posts Facebook Google+