Veckorna går undan, bara några få kvar nu…. !!!

Michaela Augustsson —  21 maj, 2013
21 maj, 2013

Hej på er!

Ja veckorna rullar på banne mig! Har sedan 2 veckor påbörjat sista kursen innan jag står som nybakad sjukgymnast!
Sista kursen nu är specifik undersökning, med mycket repetition av manuella undersökningar och behandlingar och nya mer specifika undersökningar och behandlingar. Känns riktigt bra att göra en manuell kurs det sista man gör innan man går ut. Så man har det i händerna lite liksom 😉
Kursen är intensiv och det är långa dagar! Det är även soliga dagar och de sista veckorna med klasskamrater och i Västerås över lag ju. Detta gör att jag även försöker ta vara på varje dag nu sista tiden, med mina vänner, på solen, beach volleyboll och sköna stunder i solen med både glass, vin och sena nätter 😉

Massa lek och stojj i solen!! I LOVE IT

En hel del inlines och glass blire med 😉


Detta till trots så tycker jag formen håller sig förvånansvärt bra (peppar peppar 😉 haha.. ) och jag har även dragit ned lite på min träningsdos då jag efter att startat på nya träningsprogrammet som var tufft som satan och även krävde en hel del blev ganska sliten av att försöka hinna med allt.
Framförallt vill jag ju ge detta upplägg den kontinuitet som det krävs för att göra en rätt utvärdering av programmet i sin helhet som det skall utföras, annars blir det ju inte en rätt utvärdering. Så jag har tagit beslutet att inte fullfölja programmet just nu då jag inte har tiden som krävs eller väljer att just nu prioritera träningen på den nivån. De sista veckorna nu i plugget vill jag försöka hinna med allt annat runtom och träna när det passa mig 🙂
Men tro mig, detta är ett upplägg jag kommer köra fullt ut med en period senare i sommar. Jag har ju som sagt fått ganska direkta resultat och jag svarade ganska snabbt på det !

Dagsformen på maggen!

 

Jag har även en massa saker som jag borde ta tag i och inte gjort ännu, typ som boende i Karlstad och flytt dit, haha.. Så någon som vill ha en hurtbulle till inneboende eller husvakt i sommar i Karlstad 🙂 Säg till!!

I helgen hade det också varit superskojj att åka upp till MM Sports årliga  butiksjubileum och mingla runt med alla grymmingar och ta del av massa roliga aktiviteter erbjudanden och tävlingar!!! ÅÅÅÅHHHHHH vvviiiiiiilll villl viiiilllll … ! Men istället får jag vara kvar här i Västerås och plugga 🙁 CRY!

MM Sport in da house !

Så till er som faktisk kan skulle jag verkligen rekommendera att åka dit! Alltid superkul 🙂

Nej nu ska jag faktiskt gå hem och ta en liten powernap innan det blir träning och sen plugga lite kanske.. Idag är det en lite gråare dag än vi varit vana vid senaste veckan, regn rusk och tråk… Det gör mig lite tröttare än vanligt och jag vill bara mysa ihop mig till en liten boll med täcka en bra film och lite sällskap så man kan få en kram eller två när man behöver ^^… Men men, jag får la nöja mig med en bra film och ett täcka vad det verkar, haha…!!!

Hoppas ni har en bra dag!

Kram kram

// M

 

Michaela Augustsson

Posts Facebook Google+