Sammanfattningsvis.. FinlandsFärja, nytt träningsschema och Inlinespremiär!!!

Michaela Augustsson —  4 maj, 2013
4 maj, 2013

Hej på er!

Här kommer lite sammanfattning-uppdateringar. =)

Förra helgen var ju jag på examensresa med flertalet av mina sjukgymnastkursare då vi snart kommer gå skilda vägar ! Det blev VIKING LINE tydligen, hah.. min första färjetur med övernattning nånsin! Det blev verkligen superlyckat med mycket tid med varandra och var superkul att bara hitta på något tillsammans och bara göra något annat än att plugga!

On my way! =)

Middagsbuffe =)

Och jag fick tag i en hel bläckfisk … uäääck ! ser ju riktigt läskig ut t o m

Och såklart, egen VIP terass, Fysioterapeuter bäst på fest , haha.. !! =)

MEN jag hade stora fördomar om vad det är för sorts peroner som reser på sådana hära ”fylleslag-resor”, hur medelålders- till äldre kvinnor och män släpper alla sina hämningar och beter sig osmakligt, möhippor, svensexor och dygnet-runt-fylla  med en tax-free påse stadigt i handen som bästa vän.

Jag tror varenda en infriades och jag tror inte jag personligen kommer åka färja igen, hahahaaa… ! Inte riktigt ”my cup of tea”  🙂 Men det är väll tur att vi alla inte gillar samma saker!!
Men TACK alla ni godingar som var med och gjorde en oförglömlig resa!! Puss på er*

Sen var det otroligt skönt att komma hem, resande fot och minimala hytterför fyra är ingen hype för mig 😀
I veckan kickade jag därför igång med ett helt  nytt träningsupplägg som mi coach utvecklat och ville ha feedback och utvärdering på (ligger förövrigt här i skrivande stund med träningsvärk i hela kroppen, haha! )
Eftersom det inte släppts till stora massan ännu ( 😉 ) och ya böcker är in the making så kommer jag inte tjalla för mycket om exakta upplägg, men det är iallafall fler reps i fleeeeeeer set i intensiva superset och få övningar. Inget trams helt enkelt. =)
Fokuserar på hypertrfi och förbränning i samma pass. Idag (snart skall iväg och köra sista passet på upplägget) så har jag kört igenom hela schemat och jag gillar det , det är svettigt och intensivt , tungt, explosivt med effektiva basövningar! Tummen upp, några modifikationer och sen tror jag detta kommer bli grymt!

Det ska vara jobbigt att träna… men det ska alltid vara kul 🙂

OCH det har ju för tusan gått och bivit sommarvärme (typ varannan dag iallafall, fortfarande lite Apriläder goinon emellanåt 😉 ) Under mina löprundor till gymmet har jag lagt mäke till att cykelvägarna blivit sopade här i Västerås, de allra flesta iallafall. Så då var det dags att sätta igång med min Mission Impossible :/ Jag ÄLSKAR mina grillor och behandlar dem som mina små bäbisar, så förra året plockade jag isär dem och rngjorde dem grundligt och skulle vända hjulen etc. Dock blev jag tydligen helt slut efter att ha plockat isär och gjort rent att jag inte tyckte det var nödvändigt att sätta ihop dem igen, haha… så det fick jag sysselsätta mig med i torsdags när man helst av allt bara vill ut och glida i solen och känns vinden vina runt kroppen när glider fram 🙂

Men vilken känsla med fösta turen till gymmet häromdagen !! 🙂 I LOVE!

Gammal bild från 2011 på mina lines 🙂 Längtar till sommaren!

Har även fått lite nya snygga träningskläder inför vår/sommaren och tänkte köra på lite mer färg! 🙂 ya snygga MMSport brallor, RÖDA! INTE helt vanligt för mig ”svara änkan” haha 😉

Såg förövrigt att Bodyscience klädserie och MM Sport Fighterserie släppt nya snygga kläder i sin kollektion på MMSport, detta skalla strax klickas hem minsann 🙂  

Rosa och söt ! (Baksidan av T-shirt)

Älskar det lite mer hardcore-stuket och vår snygga döskalle BENny 😉 höhö–!

 

 

 

 

 

 

Nej, nu är det dags för Lördagen att börja 🙂
Ha en fin helg alla*

WORK HARD; PLAYHARD!

Michaela Augustsson

Posts Facebook Google+