Fått BlogAward och ger ut BlogAward ;*)

Michaela Augustsson —  18 mars, 2013
18 mars, 2013

Det är med störstaste ödmjukasteheten 😉 jag tar emot ett fint blogaward av fina teamkamraten Ylva (shewolf) Birgersdotter i helgen!
En fin gest och jag ska nu besvara några frågor samt skicka vidare denna blogaward till 3 st jag tycker ska ha den också 🙂

1. Vad ville du bli som liten?
Ja.. Jag ville bli lite allt möjligt faktiskt, det varierade från dag till dag. Men jag var mycket inne på Brandmän under lekis/6 års skolan perioden. Sen var det fotbollsproffs, veterinär och en dag var det nog prinsessa också (även om det inte var lika frekvent förekommande som brandman, haha)

2. Vad är du idag?
Jag är en positiv träningstokig, livsglad tjej som ser på framtiden med förtjusning =) Är om 3 månader färdigutbildad sjukgymnast med en profilering inom betendeemedicin. Arbetar extra som boendestödjare samt receptionist på WorldClass gym Västerås. OCH SÖKER AKTIVT ARBETE SOM SJUKGYMNAST INFÖR SOMMAREN!!! (call me !)  😉

3. Vart vill du helst resa?
Jag skulle gärna resa till USA igen, bodde i Kalifornien, San-Diego under 2007 där jag studerade på College. Älskar USA!!!

Sedan skulle jag gärna åka till Brasilien för att uppleva detta som jag förstått det fantastiska land!
Har även planer på att testa att arbeta någonstans i Europa senare, Spanien eller Italien kanske 🙂
Jag vill upptäcka allt och skulle kunna tänka mig resa lite varstans faktiskt!
(åhhh vad jag blev sugen på att resa nu…. !!! )

4. Var ser du dig själv om fem år? 
Då har jag förhoppningsvis ett stabilt arbete som sjukgymnast, har fyllt på med massa massa ny kunskap, arbetar med fördel inom idrott-och träningsmedicinen och testat på minst 2 olika nya tävlingsgrenar inom träningen 😉

5. Rött eller vitt? 
Handlar det om vin så föredrar jag rött till middagen och en god oxfile (hej-jag-är-60-år-och-vill-egentligen-tro-att-jag-kan-nått-om-vin!!)
Vitt vin dricker jag gärna när jag sitter ned med mina vänner en fredag eller lördag kväll och pratar livet och äter för mycket ost ,kex,choklad och vindruvor 😉

6. Sommar eller vinter? 
Swweeeeeeeet suuuummer girl =)

7. Skog eller hav? 
Svår… ! Är uppvuxen i skogen (Mowgli?) då jag växte upp på landet, dock inget hav, bara en svinkall sjö. Så jag tycker nog havet är ganska exotiskt för mig, och jag älskar doften av hav!! Men jag uppskattar också en skogspromenad, tystnad och fräschet med närhet till naturen. Båda kort och gott!

8. Vad gör dig ledsen? 
Hmm.. finns såklart saker som gör en ledsen. Men jag försöker att fokusera på positiva saker, att inte lägga energi på sådant som inte bidrar till något bra.
Men människor som är snabba med att döma, fälla kommentarer som sårar är sådant som gör ont ibland.

Glöm inte  bort att  ”underneath my skin there´s an ego” som också tar åt sig av de törnar som personer med oaktsamhet och okunskap gärna kastar mot personer som inte riktigt rättar sig in i ledet eller följer normen enligt deras mening.
Sedan sådant som kan göra mig besviken mer än ledsen är att många personer verkar  tro att jag inte är en djupare person än bicepcurls, proteinshake eller magrutor!
Detta stör mig otroligt mycket!
Jag är så mycket mer än så, jag är också tro det eller ej intresserad av att prata andra saker än enbart träning, göra andra saker än enbart träna, är intresserad av andra människor än de som tränar!!
Detta har nog lett till att jag också förhåller mig skeptisk till nya kontakter och människor då de flesta tar kontakt med mig via detta sättet, då tappar jag intresset direkt tyvärr.

9. Vad är det bästa du vet?
Det bästa jag vet… Det är sååå mycket som jag tycker om! Men framförallt tycker jag om att få må bra! Att känna mig positiv, förväntansfull, nyfiken GLAD, fjärilar i magen, harmonisk, att vara LYCKLIG!

Jag älskar glada, positiva människor, människor som får mig att le, människor som är säkra i sig själva, människor med ambitioner, driv, de människor som har sån energi att det sipprar ur öronen på dem och skvätter endel på dig själv !! De inspirerar på sina olika sätt!
OCH för att jag ska få må bra så är en STOR bidragande faktor att jag TRÄNAR!
Alla dessa ovan nämnda variabler får jag ut genom att träna!

Det är en oerhörd tillfredställelse att få träna! Det har alltid varit och är min fristad, my playground!!
Det är så naturligt för mig att röra på mig att det är som ytterligare ett element i min värld!  Och det gör att jag MÅR BRA, vilket som sagt är det  DET BÄSTA JAG VET =)

Så efter utförliga svar på dessa frågor, samt en liten djupare inblick hos mig, Michaela, så vill jag skicka vidare denna blogaward till personer som jag tycker fyller många av de kriterierna jag nämnde tidigare:)
Först ut till En grym tjej, vacker människa med stor ödmjukhet, tålmodig som en ängel (tro mig jag vet, jag har varit den förvirrade praktikanten hos henne 😉 ) och otroligt kompetent sjukgymnast och med grymma meriter inom BodyFitness! Frida Bålefalk!!

Second out är till en grymme positiv kille som jag lärde känna under 2011 i samband med MMSport Bodyscience Challenge team där jag stödcoachade.
Han är nu med i samma team som mig Team Bodyscience
Härliga, lättsamme hårdrockande, långhåriga Erik Frid!! Härlig inställning till träning och livet i allmänhet, och en jäkel på att laga mat 😉

Tredje ut vill jag ge till en världsmästarinna!! En fantastisk tjej som jag har förmånen att ha till teamkamrat och vän! Utan närmare introduktion Helena Forsen! En sprudlande, energisk glad tjej som är galet jäkla duktig på chins och dips (och det mesta annat hon tar sig för med för den delen!!) Är också hon en duktig sjukgymnast och grym på att laga nyttig mat och gotteri 😉

SÅ med detta lilla inlägg skall jag ta kvällen, börja fila på filmer att lägga upp till er under morgondagen kanske 😉

Stoor Puss och Kram till er* (och tack för blogawarden Ylva* )
//M

 

Michaela Augustsson

Posts Facebook Google+