Mosig i huvet, och mos i maggen =)

Michaela Augustsson —  10 januari, 2011
10 januari, 2011

Hallelåå!!

Här sitter jag efter att kommit hem från en suveränt lång dag i skolan av praktiska neurologitest utföranden….  :O Att det överhuvudtaget får plats mer saker dag efter dg efter dag!! Som tur  är har jag lärt mig att minnet aldrig kan bli fullt utan tvärtom så är det tydligen så att ju mer man lär sig/ sätter på minnet, desto lättare har man för att minnas och ta in fler saker.. hmm..hoppas jag kan applicera detta tills tentan bara 😀 haha..

Efter detta var jag superhungring eftersom jag satt kvar i skolan och pluggade även efteråt och hade inte tagit med matlåda numero 2!! ( som eg inte existerar då jag blivit så bekväm nu när jag kan laga vad jag vill, när jag vill i teorin. I praktiken blir det att jag nästan äter mindre pga av detta 😛 ) Så nu sitter jag här mätt och belåten av att ha ätit potatismos och nötfärsbiffar med fetaost! Dessa har legat länge i frysen och retat mig så idag blev de ett minne blott 😀 Gott var det iaf!

Dessutom tog jag träningsledigt idag, inte eg för att jag känner att jag är trött i kroppen, men jag har kört på länge i sträck nu och haft en förkylning på ggn tror jag, men som jag tvingade tillbaka ( har ju banne mig inte varit sjuk på 1 år snart inte ens en förkylning, galet bra  och har absolut inte tid att få en nu kan jag säga! ) SÅ den tränade jag bort!  Men idag blev det ändå ledigt och mest för att jag också börjat ta tillbaka min  bodycombat i träningen igen! Och där gott folk är det fart och fläkt och så jäkla kul.. Gillar verkligen det kampsportinfluerade och det jäkla annamat som man får !! så det harjag imorgon efter helkroppspass, då är man mäkta slut !

Nej jag får sätta mig tillbaka in i nervsystemets djungel ett tag till innan dagen är slut!

En äkta ryggmärg.... äckligt!!!

Groose..

Uuuusch, kolla in denna ryggmärg från en riktigt människa, haha, ser inte särskilt fräsch ut :D..

Jag kommer vara så fri och lätt efter 21 Januari när denna tentan är klar! Oavsett hur det går ska det bli skönt att bli av med! Dessutom veckan efter det så kommer jag hoppa på diet igen… hmm.. berättar mer om mina sådana planer senare i veckan hörrni =)

Over and out for now

/M

Michaela Augustsson

Posts Facebook Google+