Kaizen

1 juli, 2014
1 juli, 2014

Imorgon är det benslakt som gäller. Hade tänkt att bara köra 3 övningar i ett giantset tills jag inte orkar mer. Här är min tanke:

  1. Raka Marklyft
  2. Bulgarian Split Squats
  3. Bred Benpress

Mest för att göra något annorlunda än vad jag kört förut. Detta har jag aldrig kört för. T’änkte sikta på att köra detta i en 45-60 minuters tid. Börja lågt och öka progressivt. Kan bli rätt intressant =)

Har inte skrivit på ett tag då jag haft hjärnspöken som handlar om jobb och allt kring det. Så har lagt min energi där istället den gångna veckan. Träningen har fortsatt som vanligt dock, always grinding…

Idag mörade vi till axlarna och trapzen en bra aning. Lite varianter på övningar och lite pre-exhaust-set innan vi började. Gav rätt bra pump måste jag säga.

Säger det än en gång, variera. V A R I E R A allt och ofta. Träningsprogram ger en bara en viss utveckling sen anpassar kroppen sig. Det är det sista vi vill.

Ständig förändring – Ständig förbättring

/ Mr Kaizen, Martin Göransson

 

http://www.mmsports.se/Kosttillskott/PWO-Prestationshojare/Pre-Workout/Body-Science-Gakkic.html <- mitt favorittillskott innan träning!

http://www.mmsports.se/Traningsklader/Tights/Herr/MM-Sports-ONE-Compression-Tights-Men.html <- skönaste träningsbyxan!

http://www.mmsports.se/Kosttillskott/Protein/Vassleprotein-Whey/Body-Science-Whey-100-1kg.html <- bäst smakande proteinet där finns!

Kommentarer

kommentarer

Martin Göransson

Posts Google+

Martin, 23 år ung, jobbar som väktare på Securitas i Malmö. Sysslat med nästan alla sporter som Trelleborg har haft att erbjuda men fastnat för den som alla städer kan erbjuda - styrketräning. Har siktet inställt på att tävla för första gången i höst i Bodybuilding på Decembercupen samt Luciapokalen.