Delthomocide

7 juli, 2014
7 juli, 2014

Tjosan gott folk.

Update om kosten; har lagt om kosten en hel del och får rätt bra resultat på det. Inga markanta styrkeförändringar utan snarare lite ökningar på den fronten. Tappar i fett och vikt. Känns riktigt bra!

Dagens träning är som ni nog kan gissa axlar! Även lite shrugs och biceps var inlagda idag då dessa behövde sig en genomkörare. Idag körde jag bara superset på axlarna eftersom det ger en galen pump. Ännu bättre blir det med lite Creapure och Jacked XX i magen! Såhär såg upplägget ut:

  1. Rotatorcuff uppvärmning 3 set <- om du inte kör dem, börja!
  2. Arnoldpressar superset med sidolyft
  3. Smithpressar bakom huvudet superset med framåtlyft
  4. Sidolyft superset med sidolyft (sittande -> stående)
  5. Drag mot hakan i kablar superset med en-arms sidolyft i kablarna.

Det är väl den mest intressanta delen av mitt pass idag. Som sagt, galen pump och galet tryck.

Imorgon är det ben på schemat, har inte riktigt planerat något direkt upplägg än. Ska kolla på benen och se vilken del jag vill lägga mest energi på och planera därefter. Oavsett så lär jag få upp lite frulle enligt rutin i munnen. Alltid trevligt!

Provade mitt nya linne från MMSports idag också, superskönt! Nu ska jag sova lite innan jobb inatt. Nya skittider. Bara att bita ihop. =) See ya’ll!

http://www.mmsports.se/Traningsklader/Linne-Tank-top/Herr/MM-Inc-Rib-Tank-Version2.html

axlar 7 juli 2 axlar 7 juli

 

http://www.mmsports.se/Kosttillskott/Kreatin/Body-Science-Creapure-TM.html

http://www.mmsports.se/Kosttillskott/PWO-Prestationshojare/Pre-Workout/Jacked-XX.html

Kommentarer

kommentarer

Martin Göransson

Posts Google+

Martin, 23 år ung, jobbar som väktare på Securitas i Malmö. Sysslat med nästan alla sporter som Trelleborg har haft att erbjuda men fastnat för den som alla städer kan erbjuda - styrketräning. Har siktet inställt på att tävla för första gången i höst i Bodybuilding på Decembercupen samt Luciapokalen.