Klädbomb från MM Sports!

21 oktober, 2015
21 oktober, 2015

Fick äntligen hem mina teamkläder! Kan berätta att jag stoltserat runt i lägenheten i både tröja och hoodie och har till och med hunnit inviga linnet på gymmet idag Kommer aldrig mer bära ”vanliga” kläder haha…!

image

image

image

image

image

image

Live, laugh, love

kommentarer, 136 Visningar

Kommentarer

kommentarer

Maria

Posts Google+

Pigg och glad tjej på 25 år som är född och uppväxt i Uppsala och jobbar som leg. fysioterapeut på Akademiska sjukhuset. Har en lång bakgrund inom träning, har spelat tennis, badminton, innebandy och simmat. Jag har även en licens som personlig tränare. Jag fastnade för gymträningen i samband med att jag började plugga till fysioterapeut då jag insåg att mycket av träningen vi bedriver idag inte alltid har så mycket evidens bakom sig. Mitt mål är få den bästa fysiken jag kan få och samtidigt lära mig mer om mig själv och hur jag kan optimera träningen på bästa sätt utifrån forskning och erfarenheter.