Välkommen till min nya blogg! :)

20 maj, 2014
20 maj, 2014

Hej! :) Välkommen till min nya blogg! :)

Det ska bli jättespännande och roligt att få blogga! :) Det är en fantastisk form motivation, både för en själv men också för att inspirera andra!

Lite kort om mig då :) Jag är uppvuxen i en liten by, Torekov, ca 2 mil utanför Båstad. Dit åker jag än idag för att hälsa på familj och vänner, men också för att koppla av från Stockholms-stressen! :)

Jag har fram tills november 2012 testat det här med simning på elitnivå. Jag ville egentligen fortsätta simma på heltid – men det var inte ekonomsikt möjligt, så efter ett år i USA och två år i Stockholm gav jag upp hoppet och hittade till gymmet istället. Året jag klev in i gymvärlden var 2013.

Jag började med chins, dips och basövningar direkt och ett år senare hade jag genomfört en deltävling i Reppower (2013) och en serie-tävling i Styrkelyft (2014).

Mitt stora mål för i år är Athletic Fitness på Decembercupen, fram till dess ska jag köra SM i Styrkelyft och förhoppningsvis en deltävling i Reppower!

Den stora utmaningen för mig blir att kliva upp på scenen. Att stå i en svart liten bikini känns inte så jätteskrämmande – jag är ju van sen simningen :)  men att bli bedömd känns lite som att bli ställd mot väggen, men å andra sidan skall detta förhoppningsvis leda mig till tävlingsgrenarna chins, dips och rodd – något jag verkligen längtar till! 😀 <3

Jag ser framemot att blogga här, det känns jättekul och förhoppningsvis kan jag motivera och inspirera! :)

kommentarer, 759 Visningar

Kommentarer

kommentarer

Malin Ekstrand

Posts Google+

Hej och välkommen! Malin heter jag, tävlar i styrkelyft och siktar mot AF-scenen i november!