30 APRIL

30 april, 2015
30 april, 2015

Ligger i sängen med lite magknip och huvudvärk. Precis vad jag önskat mig innan en långhelg av ledighet. Har den senaste veckan känt mig hängig periodvis, värst är det på kvällen, då kan jag bli helt sänkt. Ska försöka vila mycket nu och se till att kunna träna och hålla mig frisk ändå.

Doften av grill och redan Valborg. Blir man annat än lycklig över att våren äntligen är här. Tröttnar aldrig på våra soldagar, lite mer värme bara sen är det inte mycket mer i livet man kräver 🙂

Har försökt hålla igång träningen så gott jag kunnat men har lyssnat på kroppen denna vecka då det varit så stressigt på jobbet och känt mig halvdålig. Har fått till ett x antal bra pass i alla fall och även lunchpass på det. Är ändå nöjd med veckans prestation. Mina skinkor känns som stål efter benpasset i tisdags, så något gott måste man väl ha gjort. Sämre har däremot cardion varit. Fått till kanske 2-3 pass senaste veckan i form av Roddintervaller. 10 x 30/30 sek. Då känner man att man lever vill jag lova. Men bättre ska det bli och med nöje! 🙂 Vilar upp mig från träningen tills imorgon då det kommer bjudas på ett hållkäftenpass av ryggen!

På återseende!

Kommentarer

kommentarer

madeleinenordberg

Posts Google+