5 MAJ

5 maj, 2015
5 maj, 2015

Full rulle i vanlig ordning. Fortfarande hektiskt på jobbet och mycket därefter. Har planerat skriva det här inlägget i dagar för att hålla denna blogg relativt uppdaterad, men jag har inte orkar ta mig tid om jag ska vara ärlig. NU 22:30 är första gången idag som jag verkligen bara är och försöker slappna av lite. Har jobbat häcken av mig, tränat på lunchen, jobbat häcken av mig igen, åkt hem, tränat och nu gjort matlådor för förhoppningsvis veckan ut. Mitt egna val att ta allt på en och samma dag, men jag vill hellre få allt det stressiga överstökat till helgen så att man kan lämna det bakom sig.

På tal om helg. Nu i helgen som var, så var jag på min första fitnesstävling. Tyngre Classic för att vara mer korrekt. Och jäklar i min låda vad man fick mersmak för att satsa och ge ännu lite extra. Passen har gått bättre än tidigare och jag välkomnar mitt nya kostschema med öppna armar även om det kommer vara en kamp att få i sig all mat. Ja, jag har från och med imorgon påbörjat min Reverse Diet.

Målet med min omvända diet är följande:
Fett: 50g/dag
Protein: Ca 150-160g
Kolhydrater: Ska försöka pressa så högt som möjligt allt eftersom.

Är jäkligt spänd över hur detta kommer att bli, hoppas verkligen att min ämnesomsättning drar igång nu 🙂

Jag har heller inte bokat upp mig med Antonia som jag tidigare sa då jag under Maj månad har alla helger uppbokade mer eller mindre. Ser verkligen fram emot att finna mig en tid men just nu är det bara tjockt men självklart återkommer jag när det är gjort!

Men nu behöver jag min skönhetssömn för att inte vakna upp som en Zombie.

Kommentarer

kommentarer

madeleinenordberg

Posts Google+