12 AUGUSTI

12 augusti, 2015
12 augusti, 2015

Onsdag och en och en halv vecka kvar till ytterligare en semestervecka i Turkiet med min fina vän Nadja. Längtar så mycket så det finns inte!!

profile_leonardoNu är jag igång med mitt kostschema och med träningen igen. Träffade Tobbe i måndags för ett ryggpass, och det fick jag smaka. Körde övningar jag vanligtvis inte brukar och fick även testa på sälrodden. Dra och bada vad jobbig men skön! Idag har jag träningsvärkens mamma i mina underarmar och i bröstryggen! Jag skojar inte när jag säger att jag kämpar med att dra upp mina byxor och skära min mat för att det känns så mycket i armarna. Och bröstryggen blir bara värre och värre, som om man sovit dåligt en hel natt… det känns som om jag bär ett skal på ryggen av svullna muskler just nu. Men det är väl så det ska vara antar jag, älskar träningsvärk. Blev även jäkligt glad över Tobbes fina ord om min massiva rygg, haha. Förhoppningsvis har jag lagt på mig den massan har säger sig se att jag gjort. Vill bara skala ner nu så att allt kommer fram.

Igår lyckades jag få till ett riktigt bra benpass med Nicole. Är lite besviken på min böj. Dels för att jag inte klarade av att ha stången på ryggen p.g.a värken och dels för att vi körde benpress först (böjen var upptagen) så hade ingen styrka kvar i benen. Repade på ynka 40 kilo… Men utfallsstegen tog ut sin rätt senare 🙂

Idag blev den en aktiv vilodag, var ute på promenad med Malin i 1,5 timme. Var skönt i det fina vädret och mina skinkor känns som dankar nu, men matlådorna för resten av veckan är nu gjorda så jag kan lägga mig med gott samvete och samla energi inför morgondagen.

Kommentarer

kommentarer

madeleinenordberg

Posts Google+