16 JULI

16 juli, 2015
16 juli, 2015

På riktigt…. svensk sommar… Jag njöt av solen i hela 60 min igår innan den gick i moln och det började regna istället. Inte riktigt vad jag hoppats på eller skulla få avnjuta på min semester. Håller tummarna för att solen är framme när jag åker till Åland nu på måndag.

Har träningsvärken från h*lvetet i mina bena efter passet med Joachim och Vilma i tisdags.

  • Vi började med superset benspark + liggande lårcurl 3 x 20 reps vardera.
  • Efter det liggande benpress. 4 set x 20 reps och jag körde på 120 kg exkl. ”släden”… Trodde på riktigt att jag skulle kräkas! När vi kom till sista setet fick jag pass efter kanske reps nr 3 varav Jocke då säger ”bara 17 till…”
  • Därefter var det en kamp att gå upp för trapporna till övervåningen där vi körde utfallssteg… 3 set x kanske 12 steg på varje ben.
  • Sedan blev det benspark igen där vi körde 3 set. 8 reps på det tyngsta vi pallade med pass på två sista, efter det skulle vi sänka vikten till hälften och köra så många vi orkade. Och vid den här övningen började jag på riktigt att gråta… Till slut fick jag hjälp med pass, tog i allt vad jag orkar och ser att mina ben fortfarande var i utgångsläge… då var man fasiken inte kaxig. Mina ben skakade dessutom av mjölksyra.
  • Sist avslutade vi med sittande bencurl. Men här var det bara helt svart. Tror vi körde 3 set med 20 reps. Hörde någonting om att Jocke ville köra vader efter det, och jag tackar alla gudar, väsen, övernaturliga saker, what so ever för att vi inte gjorde det…

Vet inte om han försökte hjälpa mig eller ta livet av mig. Är helt invalido.

Igår körde jag rygg så gott jag kunde. Svettades som en gris och tog i men smärtan i mina ben tog över. Kunde inte sitta, gå eller ligga. Så nu har jag tryckt i mig Ipren i hopp om att kunna fokusera på träningen bättre än gårdagen. Är sugen på att köra mage och biceps. Men vi får se vad det blir.

 

 

Kommentarer

kommentarer

madeleinenordberg

Posts Google+