3 AUGUSTI

3 augusti, 2015
3 augusti, 2015

Första arbetsdagen efter en tre veckors lång semester är nu över. Känns skönt att komma in i rutiner igen även om starten på denna veckan inte vart toppen. Ligger i sängen nu med feber. Men jag tror att jag behöver lite sömn bara och att det varit för att man varit lite spänd och orolig över att börja jobba igen. Men det gick bättre än vad jag trodde, lite trögstartad men helt OK!

Har beställt lite godis från MMsports idag. Köpte Aminosyror då jag såg att jag endast är ett bar portioner från att ha helt slut i burkarna. Blev även ett träningslinne från Better Bodies och ett gymbälte jag längtat efter. Min motivation är helt ok just nu, längtar efter att träna hårt och svettigt men känner att mitt psyke sviker mig lite. Känner mig som en valross. Och inte lär det bli bättre om jag inte tränar på hårt och regelbundet så ska verkligen försöka att använda det här till att göra något gott nu och kämpa på som aldrig förr. Följer mitt dietschema till 110% nu så förhoppningsvis ska det släppa! Det är jag inte orolig över 🙂

Blir inget långt inlägg då klockan är mycket och jag måste prioritera sömnen nu för att bli frisk. Men ville ändå lägga in ett par rader!

Godnatt.

Kommentarer

kommentarer

madeleinenordberg

Posts Google+