14 JULI

14 juli, 2015
14 juli, 2015

Äntligen semester! Allt är på min sida förutom vädret känner jag. Vet inte om det är jag som är kräsen men 20 grader och moln är inte direkt badväder för mig.. så vad gör man? Igår storstädade jag i princip hela lägenheten, är fortfarande inte klar. Är vaken sent om nätterna vilket resulterar till att jag vaknar strax innan 11:00 varje dag och det känns som om halva dagen har gått 😛 Nä det får de bli skärpning med, senast 10:00 är bra!

Nu sitter jag inne på mmsports hemsida för att köpa in lite godis innan jag drar iväg till Åland där vi har vårat sommarställe. Avnjuta ett par dagar där. Kollar även på om man kanske ska dra iväg en weekend till varmare breddgrader… Har en vecka i augusti som jag ska till Turkiet så en vecka säker värme- och solsemester kommer man ju att få.

Pratade med min coach igår och nu äntligen blir det en sänkning med maten igen. Har kämpat med reversediet nu ett tag och ja, det har varit kämpigt. Åter till ett kolhydratsmål om dagen vilket jag tycker passar mig och min kropp bäst. Jag mår som bäst då så vi får hoppas att jag känner samma lika nu. Ska få mitt uppdaterade schema under dagen.

Är jävligt taggad nu och kanske en aning psykisk sjuk som kommer köra ben med Joachim idag. Har dragit fram mina hantlar hemma då jag är förberedd på hemmaträning resten av veckan… Jag fungerar så, jag går in med en inställning om att han ger sin tid till att hjälpa mig på gymmet, det minsta jag kan göra då är att ge allt jag kan tillbaka.

Önska mig lycka till…

Kommentarer

kommentarer

madeleinenordberg

Posts Google+