29 JULI

29 juli, 2015
29 juli, 2015

Tillbaka i Sverige efter en vecka i Ålands skärgård. Med nästan helt utan internet eller mottagning på telefonen så har jag avnjutit mig till fullo på Kökar, ön där vår familj har vårat landställe. För mig finns det inget annat ställe i hela världen som får mig så avkopplad som just där. Tråkig nog var det inte det bästa vädret med lyckades ändå få mig en solchock de få soltimmarna vi hade. Mina batterier är helt klart fyllda och jag längtar redan tills nästa år då jag får åka dit igen. Sjukt egentligen att man inte uppskattat det lika mycket förut som nu, en vecka av ett helt år är ju ingenting. Och Kökar är tyvärr inget ställe man åker till bara över en helg då det dörr till dörr tar ca 11 timmar… Ja ja, är glad för det lilla jag får 🙂 Inte alla som har ett sommarställe att åka till.

Men som sagt, nu är jag hemma och nu är jag på banan igen. Igång med kostschemat och träningen igen. Så jävla skönt! Skönt att fylla kyl och frys med en massa gott- och nyttigheter. Man blir fan glad av det. Mot -70kg nu!

11796440_10153034118961398_7211971076702804061_nIdag körde jag rygg, tuttar och cardio med Adolf-Jocke. Cardion fick jag stå för själv, körde ändå 5 roddintervaller samt 30 min på bandet. Ett superset- och droppass blev det och jag har aldrig känt mig så svag någonsin… Trodde att jag var betydligt starkare i tuttisarna än vad jag var. Kämpade fan i alla bröstövningar på skitvikter. Inte för att det har någon betydelse men mitt psyke var betydligt längre fram i tiden än min fysiska förmåga. Körde snedbänk med hantlar… 8 och 6 kilo… vill dock poängtera att detta inte var första övningen! Men trodde att jag skulle klara minst 10-12 kilo!! Nä men tog i för kung och fosterland på mina sjukt tunga sexor medan Jocke repade på 48 kg…. Men även om jag var pinsamt-sjukt svag så gav jag allt! Allt plus lite till! Nu är det väl bara att vänta in den stundande träningsvärken som lär komma som en käftsmäll imorgon eller på fredag. Hade svårt att styra ratten efter passet och börjar känna mig redan nu lite stel. Blir en noga och djup stretch imorgon bitti!

I övrigt känns det som om jag haft fullt upp idag. Skulle ha ringt Tobbe men nu känns det för sent och mina tankar har varit på andra ställen än just där, förlåt!!! Körde päronen till centralen, kört runt och ordnat med massa privata saker samt hängt på gymmet i hela 5,5 timme idag. Tränande kanske 2-2,5 timmar och resten hängde jag och prata med Vilma om allt som har med livet att göra just nu kändes det som. Kändes skönt att lätta på hjärtat lite.

Kommentarer

kommentarer

madeleinenordberg

Posts Google+