25 APRIL

25 april, 2015
25 april, 2015

Ännu en vecka har gått sedan mitt senaste inlägg, känns som om jag har haft tusen saker att göra och nu när jag väl ska skriva ner allting så kommer jag inte på vad jag gjort.

Den här veckan har varit lite mer träningsfattig än vad det vanligtvis brukar vara. Har tränat tre pass än så länge men ska försöka ta mig i kragen och dra mig dit idag. Kände efter onsdagen att jag kände mig trött i kroppen så bestämde mig för en-två vilodagar och nu känner jag mig lite omotiverad till att gå dit för tillfället.

I tisdags däremot så testade jag det nyöppnade gymmet (Fresh Fitness) som jag köpt kort på under lunchen och jag är väldigt nöjd med utbudet där. Precis vad jag behöver även om jag nu siktar på att försöka få klar min cardio under dagen istället för eftermiddagen. Testade trappmaskinen som uppvärmning och efter att jag gått 7 min var jag lika trött som efter 15 min intervalltränings på löpbandet. Och då vill jag tillägga att jag endast gick i lagom tempo.

I onsdags så var jag på bio och såg nya Avengers: Age of Ultron. Och för er som känner mig vet ni säkert att jag är ett stort ochh nördigt fan av Marvel. Jag tycker att den var riktigt tung! Bättre än den första och längtar redan tills nästa film kommer och alla däremellan.

Igår hade jag lite vardagslyx där jag var hos frissan och sedan åkte jag och handlade lite och bara var hemma. Var tänkt att jag skulle kolla på film men fastnade framför Let’s Dancefinalen av någon anledning.

Ska nu i helgen boka upp mig för poseringsträning och troligtvis även hoppa på en reverse diet. Berättar mer om det sen 🙂 Nu dags att dra på sig träningskläderna och möta upp Nicole i centrum till att börja med.

 

Kommentarer

kommentarer

madeleinenordberg

Posts Google+