15 – 19 APRIL

19 april, 2015
19 april, 2015

Herregud vad dagarna går fort. Redan den 19 april och hela 5 dagar innan mitt senaste inlägg. Så vad har jag haft för mig de senaste dagarna? Ledsen, men det här inlägget kommer nog bli långt…

Har haft ytterligare en riktigt bra träningsvecka med mycket bra pass. I onsdags så körde jag axlar och triceps samt intervaller på löpbandet. Efter att Tobbe och Sandra visat mig en ny övning samt lite justering av teknik så fick jag för första gången på väldigt länge träningsvärk i axlarna. Och förutom det även i triceps! Trots att det blev lite besvärligt i vardagen så var det helt klart värt det!

Efter detta pass började jag även känna av i smalbenen. Troligtvis benhinneinflammation på gång, eller så har jag det redan… Men inte så farlig. Har haft det en gång tidigare men då säkert 100 ggr värre än denna. Men jag har lite besvär med att gå längre sträckor utan att känna något.

988520_10152807627866398_8152695188345268334_n

I torsdags så blev det ett halvdant ryggpass. Helt godkänt men var inte alls så fokuserad som jag brukar vara. Kände mig svag och lite omotiverad, troligtvis p.g.a stress inför helgen och för att jag blivit lite trött efter en lång vecka på jobbet. Men jag var där, och jag tog i vilket jag är nöjd över idag 🙂

I fredags så var det kortpass på gymmet enligt schema. Bröst och biceps. Körde mina övningar och fick pass av Nadja sista bröstövningen. Efter det gick jag hem och hade lovat mig själv att bara ta det lugnt, så det var precis de jag gjorde. Kollade igenom lite nya avsnitt från Game of thrones. Köpte mig lite födelsedagspresenter från nätet och bara njöt och laddade inför lördagen. Blev bland annat en träningsväska från H&M samt ett par solglasögon. I maj beställer jag mina styrkelyftsskor!! Det är bestämt nu när jag ändå har 20% rabatt på dem.

Skärmavbild 2015-04-19 kl. 12.22.08

De räknade dagarna var nu över och det var lördag, min födelsedag 🙂 Gick upp prick 08:00 (vaknade av mig själv) och började steka proteinpannkakor från MM Sports. Njöt till fullo tillsammans med färska jordgubbar, vaniljkvarg och en celcius tillsammans med aminosyror.

Efter det blev det raka vägen till gymmet där jag möttes av mina powerpuffpinglor Nicole och Nadja! Så jävla söta. På det cykel jag alltid vill ha under spinningpassen på lördagarna låg nu ballonger och en födelsedagspresent, samt att jag även fick en till celcius!! Körde på i 30 min allt vad jag pallade, benen var helt slut redan under passet men jag kände att jag fan inte hade kunnat ge mer. Var HELT slut. Under passet fick jag även höra Swedish House Mafia av Chrille som är instruktör, gjorde det hela liiite lättare, blev liiite gladare. Nä mycket gladare 🙂

Hem ladda om och raka vägen till Barkarby till Delicato Outlet tillsammans med Nicole och Martin. När vi väl stod där inne så kom en butikspersonal fram till oss och sa ”det ser ut som om ni kommit till paradiset”. Eh ja? Hade vi inte det? Köpte på mig 1 Mandelkaka och 4 stycken arrakbollar samt även en liten tårta. Kändes som om jag i princip pressade in 2 av dem direkt efter att vi lämnade butiken och sedan var jag helt borta… Blev så jävla mätt och hamnade i någon form av sockerchock typ. Så att när jag kom hem var jag tvungen att lägga mig och sova i 1 timme!!

Vaknade av att det plingade på dörren och min bror med hans flickvän stod redo för att dra till O’Learys i Tyresö för se Arsenal ta platsen i FA cup finalen!! samt äta middag tillsammans med mina föräldrar. Åt där en hamburgare och lite glass. Sedan tog det stopp!!! Matkoma igen…

Var bara raka vägen hem och lägga sig. Det var allt jag fick i mig under hela dagen. Haha vet inte om jag ska vara nöjd eller besviken på mig själv. När jag laddat och längtat så länge, så får jag knappt i mig något på hela dagen… Jaja. Idag är jag sängliggandes, känner mig typ bakis efter gårdagen. Helt mör i kroppen och benen känns som förlamade. Har precis sett senaste avsnittet av Gladiatorerna och ska väl försöka få ordning på mig själv för att bege mig mot gymmet.

I don’t stop when I’m tired
I stop when I’m done.

En hel ny vecka med träning, premiär på det nya gymmet, Avengers på bio med Simon och en helg full av vardagslyx med mina puffror!

Icke att förglömma vill jag tacka alla som gratulerat mig på min födelsedag, både innan, under och efter. Blir rörd till tårar över hur pass fina människor jag har runtomkring mig.

Kommentarer

kommentarer

madeleinenordberg

Posts Google+