26 MARS

26 mars, 2015
26 mars, 2015

Full rulle. Så känns det i mitt liv just nu… har inte tränat på två dagar vilket känns skit då jag haft andra ärenden jag inte kunnat skjuta upp på längre, så det är skönt att ha det gjort nu.

Skulle behöva en sovmorgon och lite egentid nu känner jag, komma tillbaka till motivationen, energin och rutinen i att träna var- och varannan dag. Pratade precis med Tobbe och förklarade att jag denna vecka nästan känt mig tvungen till att träna och i sin tur gjort att det inte känts roligt. Men jag ska kämpa på. Troligtvis är det bara en liten uppförsbacke som jag nu måste ta mig över och sedan är jag på banan igen. Tvekar inte en sekund att jag kommer vara där väldigt snart igen 🙂

Har även funderat och har bestämt mig för att öka lite i basövningarna från och med nästa vecka. Lägga i en högre växel. Kör relativt tungt idag men saknar träningsvärken och tror att jag har lite mer kraft i nyporna än vad jag vågar mig på idag. Har kört ganska säkert men nu blir det att utmana sig själv lite extra så att man även förhoppningsvis blir lite starkare.

Min poseringsträning har jag även lagt extra tid på. Kör kanske 10 min varje morgon framför spegeln tills vidare i jakten på en poseringscoach. Kan erkänna att jag inte riktigt lagt tid på att leta efter någon men det kommer! Det viktigaste är nu att jag börjat med det och jag lär mig någonting nytt var och varannan dag.

Tror inte att jag har så mycket mer att tillägga just nu. Chansen är stor att jag kryper ner under täcket redan nu då jag känner mig halvt medvetslös.

 

Kommentarer

kommentarer

madeleinenordberg

Posts Google+