30 MARS

30 mars, 2015
30 mars, 2015

Veckans bästa måndag och det är kort arbetsvecka, hur underbart är inte det? 🙂 Får se om påskharen kommer med ett ägg till mig, förhoppningsvis inte med godis då jag ska hålla mig tills min födelsedag då jag får min efterlängtade arraksboll.

Förutom detta är även motivationen tillbaka och träningsglädjen hoppas jag kommer infinna sig under veckans pass. Längtar redan tills imorgon då jag även kommer få träffa älskade Nadja som jobbar kväll 🙂 Ljuset i mitt mörker efter en lång arbetsdag!

Efter helgens tävling Battle of Scandinavia blir man ju inte lite sugen på att tävla. Det ser så jävla roligt ut och jag tänker göra allt för att få uppleva den känslan oavsett om det blir 2015 eller 2016. Och hur snygg var inte Josefin Krondahl!? Snyggdöden själv!! En stor inspiration till mig.

Jag har även bestämt mig för att bli medlem på ytterligare ett gym, Fresh Fitness som finns port i port med mitt jobb i Vasastan. Öppnar 21 april. Har tänkt köra min cardio på lunchen för att senare på kvällen köra styrketräning på Flex Gym i Tyresö. Känns otroligt skönt att jag kommer kunna spara in lite kvällstid även om det kanske handlar om 30 min. Förhoppningsvis kan jag ge lite extra under lunchpasset 🙂 Kan inte bli annat än bra! Och på detta gym kommer det även finns en STAIRMASTER! <3

Nu jäklar ska det hända grejer! Full fart framåt!!

 

FreshHeader

 

Kommentarer

kommentarer

madeleinenordberg

Posts Google+