16 veckor kvar, oflexad och fett taggad!

11 augusti, 2015
11 augusti, 2015

Zenna Gustavsson, min coach är fantastisk, jag känner i hela min kropp att hon är engagerad och hon vill att jag ska lyckas! Vi har precis kört igång på riktigt, fick mitt kostschema lördag förmiddag. Åkte och handlade på en gång och var igång med dieten till middagen! Zenna har peppande svarat på ALLA mina funderingar!

image

”Måste jag äta äggulorna för jag har lite svårt fär dem..” Jag tänkte jag skulle plocka bort dem bara men nej.. mindre är inte bättre, allting är noga uträknat och än så länge äter jag fortfarande mer än genomsnittet. Senaste frågan.. ”om jag ätit hela min middag förutom 1 potatis och jag är mätt, måste jag trycka sista potatisen”. På den nivån ligger det.. hihi.. 😉

image

Lunch och middag är än så länge rejäla måltider och jag blir mätt. Det som är stora omställningen för mig nu är frukosten och kvällsmaten. Jag är van vid min jättemättande smoothie  (1 banan, 2 dl havregryn, 4dl mjölk, 1dl protein. Minus bananen till kvällsmaten.).

Har gått runt och kännt mig konstant mätt i 4 månader och igår kväll är första gången på länge som det faktiskt sved i magen av hunger. Känns helt okej för det är INTE skönt att gå och lägga sig proppmätt heller som jag varit van vid.

Jag är inställd på att det kommer att bli värre. Detta är en extrem sport på sitt sätt och det är det jag älskar och ser som hela tjusningen.

Jag har dietat sedan i lördags och har redan fått känna på lite oro från närstående, de är oroliga för att jag medvetet går in i krig med demonerna som härjat fritt i mitt huvud under många år. Jag förstår er oro men jag behöver också er stöttning och ert pepp. Så puss på er! Let’s do this!

Utgångsläge 2015-08-11 oflexad och fett taggad.. 😉

image

http://www.mmsports.se
http://www.bodyscience.se

kommentarer, 266 Visningar

Kommentarer

kommentarer

Linda

Posts Google+

Livet blir bara bättre! Jag heter Linda och är 31 år, singelmamma till 3 kids och ÄLSKAR att lyfta tungt. Här kan ni följa mig och min resa mot min första tävling i fitness. If there's a will there's a way!