Miss flat ass 2008

5 augusti, 2015
5 augusti, 2015

Okej, jag har nog inte förstått hur långt jag kommit! Jag sa precis till min pappa att jag sett mig i spegeln idag och kände mig liten… typ, “muskler… hallå!!! Vart är ni”. Detta gjorde att jag var tvungen att leta fram bilder på mig från förr.

Jag blev chockad!! Jag vet att jag var smal men jag såg ju på riktigt anorektisk ut. Det konstiga då var ju att jag aldrig upplevde att jag var så smal. Jag tycker det är jobbigt att se mig själv på bilderna och helst skulle jag nog inte visa dem, speciellt inte bilden på miss flat ass 2008.. skulle tro att jag vägde 44-45 kg.

Jag saknar ord… jag vet inte vart jag ska börja.. jag vet bara att jag är så otroligt tacksam för den jag är idag. En Linda som bestämde sig för att börja må bra. Ett beslut som spridit sig som ringar på vattnet och smittat av sig på många aspekter i mitt liv.

Jag vet inget om era svårigheter men jag vet att allt är möjligt! Så länge jag gick runt och tänkte “jag kommer aldrig bli 100 procent frisk från mina ätstörningar” och “jag får stå mitt kast och stå ut” gällande mitt förhållande så var det så. Ingenting förändrades. Däremot då jag bestämde mig för att nu faan räcker det. DÅ händer det! Ju mer jag gör mig av med “dåliga aspekter” i mitt liv ju lättare “rullar det”. Rätt saker och rätt människor får chansen att göra entré.  Så oavsett vart ni står idag och vad ni vill åstadkomma så vet jag att ni kan. Jag försöker leva efter att göra minst 1 sak varje dag som tar mig ett steg i rätt riktning.

Det som inte utmanar. Kommer inte heller att förändra.

http://www.mmsports.se
http://www.bodyscience.se

kommentarer, 287 Visningar

Kommentarer

kommentarer

Linda

Posts Google+

Livet blir bara bättre! Jag heter Linda och är 31 år, singelmamma till 3 kids och ÄLSKAR att lyfta tungt. Här kan ni följa mig och min resa mot min första tävling i fitness. If there's a will there's a way!