Back to work

28 juli, 2015
28 juli, 2015

Äntligen tillbaka till jobbet, gymluncher och vardag.

image

Semestern har varit grym på många sätt, men det bästa är nog att jag haft 2 lediga veckor med mina barn. Det har varit lugnt och jag har försökt att bara njuta även om jag ska erkänna att lugnet varit jobbigt också. Lite för mycket tid att tänka på saker i mitt liv som är jobbiga. Men nu är det inte mycket kvar! Snart, snart är jag hemma. Jag vet inte än vart hemma är, men jag VET att det kommer att bli hur bra som helst.

Bloggande och träning har medvetet kommit lite i skymundan av barnen och semestern. Jag har kört på så mycket jag kunnat de 2 veckor jag haft barnen. Älskar barnrummet på friskis och mini-SATS, finns inga ursäkter.

image

Man skulle kunna tro att det ska vara lätt att bulka på semestern. Tydligen inte i mitt fall, jag HAR slarvat lite med maten och att har inte lyckats hålla kalorierna uppe. Summan av kardemumman.. ner 1-1.5 kg på 3 veckor :( Dock bara lite av fluffet jag lagt på mig för att jag ska kunna bygga mer massa. Blir kanske en liten mjukstart på dieten som kommer att dra igång snart.

image

Jag har det klart med coach som ska hjälpa mig med min diet. En fantastisk atlet och jättemysig person. Jag har en jättebra känsla, och vet att det kommer bli superbra! Nu hänger resten på mig. 😉 Fick bästa nyheten igår också! Hon kommer till Stockholm i helgen så eventuellt blir det att göra första fettmätningen i helgen :)

http://www.mmsports.se
http://www.bodyscience.se

kommentarer, 195 Visningar

Kommentarer

kommentarer

Linda

Posts Google+

Livet blir bara bättre! Jag heter Linda och är 31 år, singelmamma till 3 kids och ÄLSKAR att lyfta tungt. Här kan ni följa mig och min resa mot min första tävling i fitness. If there's a will there's a way!