Semester, rygg, ben och ett mental breakdown

14 juli, 2015
14 juli, 2015

1 vecka avklarad, 2 kvar. Så ser det ut med semestern. Jag och barnen hade en regnig men ändå supermysig vecka hos min mamma. Vi blev ordentligt ompysslade och käkade massa god mat som mammas man tillagade vid (yes plural) grillarna varje dag trots regnet. 

Tränat mindre än vanligt min första semestervecka. ”Bara” varannan dag ;), var på tiden att låta kroppen vila lite! Körde på Korpen i Piteå, litet men nice gym där dem har allt man kan tänkas behöva för att få ihop ett grymt pass.

Denna vecka var planen egentligen att ta en sista minuten till min syrra som bor i Turkiet. Har dock ändrat på det då regnet och den svenska sommaren gjort att priserna skjutit i höjden.

Idag blev det ett ordentligt ryggpass på SATS, massa enarmsroddar i cablecrossen och lite biceps på det. Nu ligger jag i sängen och laddar för morgondagens benpass!

image

Semestern har dock inte bara inneburit frid och fröjd. Jag har haft mer tid än vanligt att tänka, och tyvärr har jag låtit tankar gällande min ”väldigt-komplicerade-trots-att-det-skulle-kunna-vara-så-lätt” separation mala i mitt huvud. En mental breakdown senare insåg jag att det bara är 1!!!!!! månad kvar av betänketiden.

image

http://www.mmsports.se
http://www.bodyscience.se

kommentarer, 262 Visningar

Kommentarer

kommentarer

Linda

Posts Google+

Livet blir bara bättre! Jag heter Linda och är 31 år, singelmamma till 3 kids och ÄLSKAR att lyfta tungt. Här kan ni följa mig och min resa mot min första tävling i fitness. If there's a will there's a way!