Tungt, tufft men jag är snart i mål!!

5 november, 2015
5 november, 2015

Jag har haft några extremt tunga veckor mentalt, mycket stök som pågår i mitt liv och på det så har jag också varit tvungen att säga hejdå till min älskade chihuahua Romeo som hängt med i mitt liv i 14 år.

Mycket av det jag går igenom just nu hade nog varit lite lättare att ta sig igenom om jag inte gick på diet. Sedan några veckor tillbaka så känner jag att underskottet i kosten påverkar energinivån och till viss del även humöret.  Fortfarande ingen bitch… mer att jag är extra känslig.

Det är nu mot slutet också negativa tankar dykt upp i mitt huvud och då jag satt och bokade flyg och spraytan för 2 veckor sen och verkligheten kom ikapp mig så var jag på väg att kasta in handduken! Däremot har jag också med skräckblandad förtjusning börjat se mållinjen och jag kommer göra ALLT i min makt för att ta mig i mål. Räcker det? Nää.. jag ska fasiken göra det på bästa grymmaste sätt.

TUR att jag har fantastiska vänner som stöttar och peppar mig!! Utan er så hade den här erfarenheten varit SÅ mycket jobbigare.

image

Träningen rullar på! Jag har fortfarande bra motivation och älskar min tid på gymmet. Visst! Jag skulle ljuga om jag sa att det var helt lätt för energin och styrkan finns liksom inte där som förut, men jag krigar på. Det är skönt att höra från Zenna, världens bästa coach, att allt jag går igenom är ”normalt” och förväntat.

Det häftigaste med att gå på diet och äta efter schema är att man lär känna sin kropp bättre. Varenda liten justering man gör känns i kroppen. Allt annat blir också så mycket tydligare, sovit dåligt, mens på g, lite småkrasslig. Yes! Varenda liten grej känns verkligen 100 gånger tydligare än förut.

Förr förra helgen träffade jag Zenna, poseringsträning, formcheck och massa snack. En dag som verkligen boostade mig och fyllde mig på energi! Funderade länge på om jag borde dela med mig av bilder från träningen och bestämde mig till slut för att bjuda på en liten nakenchock. OCH… min bikini.. to die for!!! Mia Persson, grym du är!

image

Decembercupen 4 veckor ut, luciapokalen 6 veckor ut.

http://www.mmsports.se
http://www.bodyscience.se

Kommentarer

kommentarer

Linda

Posts Google+

Livet blir bara bättre! Jag heter Linda och är 31 år, singelmamma till 3 kids och ÄLSKAR att lyfta tungt. Här kan ni följa mig och min resa mot min första tävling i fitness. If there's a will there's a way!