En helt ny värld

4 september, 2015
4 september, 2015

Senaste tiden förundras jag dagligen över vilka underbara människor jag har i mitt liv. Vissa har alltid funnits där, vissa har jag inte släppt in tidigare på grund av hur mitt liv och det förhållande jag levt i sett ut. Och vissa är för mig helt nya fantastiska människor, ni lyfter mig dagligen och får mig att bli bättre.

Helt plötsligt känner jag mig 80 kg lättare och det känns som att jag går framåt i 180 km i timmen, dörrar öppnas för mina fötter och jag fortsätter framåt, kastar mig ut i det okända och trots att jag är rädd typ hela tiden så vet jag innerst inne att jag inte behöver vara rädd.. Nej, det behövs inte… Det behövs inte för att jag har er!!

image

Ni är många och jag sitter här på tåget rörd till tårar (det var jag inte förberedd på, i så fall hade jag nog skrivit ikväll istället.. ). Ni vet vilka ni är och jag kommer aldrig att kunna tacka er tillräckligt! Tack för att ni finns i mitt liv.

http://www.mmsports.se
http://www.bodyscience.se

Kommentarer

kommentarer

Linda

Posts Google+

Livet blir bara bättre! Jag heter Linda och är 31 år, singelmamma till 3 kids och ÄLSKAR att lyfta tungt. Här kan ni följa mig och min resa mot min första tävling i fitness. If there's a will there's a way!