Hoppa och bygg dina vingar på vägen ner

14 oktober, 2015
14 oktober, 2015

Vad det än gäller i livet så är det hemskt att vänta på något tills du är redo. Vänta inte på att allt ska fallera för att få börja om på nytt. Slösa inte bort en enda dag till på att tänka att du vill eller ska göra något, för ingen är någonsin redo för att kasta sig ut och göra det man vill eller drömmer om. Det finns ingenting som heter redo utan finns bara ett nu. Nu är bättre än någon gång och du behöver bara hoppa och bygga dina vingar på vägen ner. Att göra en stor livsförändring är oerhört skrämmande men vet du vad som är ännu mer skrämmande? Ånger. Så, vad väntar du på?

Fysiken tar sig! MINDRE än 6 veckor kvar till första tävlingen!!! Tävlar alltså 22 november på decembercupen i Lund och 5 december på luciapokalen i Göteborg! Så är ni i närheten, kom och heja på mig!! 😉

http://www.mmsports.se
http://www.bodyscience.se

Kommentarer

kommentarer

Linda

Posts Google+

Livet blir bara bättre! Jag heter Linda och är 31 år, singelmamma till 3 kids och ÄLSKAR att lyfta tungt. Här kan ni följa mig och min resa mot min första tävling i fitness. If there's a will there's a way!