Ny motivation efter SM

7 oktober, 2015
7 oktober, 2015

I helgen var jag och dottern på SM Bodybuilding and fitness! Välbehövlig kvalitetstid med henne. Hon GILLADE det verkligen.. ”Mamma, hur gammal är jag när jag får börja träna.”

Det var så inspirerande och så lärorikt att gå och titta på svenska eliten. Grymma atleter!! Jag och Zenna hann med en fettmätning  också och jag kan ju säga att det definitivt går åt rätt håll nu. Vilken lättnad.. Pjooo..

Dieten har kommit till en punkt där den börjar bli lite småjobbig och cravings börjar kicka in.. Vi, jag och Zenna, eller rättare sagt Zenna har dragit ner på kalorierna ytterligare nu. Ligger på underskott och det känns. Det går bra på vardagarna då rutinerna håller en uppstyrd men i fredags då barnen dessutom hade lite fredagsmys..  oh lord, jobbigt var det!! Hinkade julmust light med pressad citron i för att få lite ”bukfylla”. Hihi.. alla knep är bra utom de dåliga!

Egentligen är jag inte ens sugen på godis och massa onyttigheter utan jag skulle bli glad bara jag fick äta mig proppus mättus. Tror att jag blivit avgiftad från socker och massa annan skit, för då jag är sugen är jag sugen på riktig mat, inget annat.

Vad gäller matlådor börjar jag hitta rutiner och trix som gör att det är riktigt enkelt att fixa massa god mat utan stor effort.

Jag har inte uppdaterat er lika mycket som innan men jag har haft fullt upp med allt nytt.. kosten, streching, posering, klackteknik!

Nu är ögonlocken tunga på Lindo.. go natt!

Kommentarer

kommentarer

Linda

Posts Google+

Livet blir bara bättre! Jag heter Linda och är 31 år, singelmamma till 3 kids och ÄLSKAR att lyfta tungt. Här kan ni följa mig och min resa mot min första tävling i fitness. If there's a will there's a way!