Long time no see

1 september, 2015
1 september, 2015

Det har hänt en massa sen sist, så mycket att jag själv haft svårt att hinna med! Jag har gått 3 gånger till en grym naprapat på naprapatlandslaget och INGEN kunde vara lyckligare än jag… min 6 månader långa axel-följetong börjar sakta ge med sig!!!!!

Så utöver all träning så kämpar jag nu även med att hinna med all stretching/rehab och posering!

Det andra nya är ju även att jag tog beslutet om att byta disciplin, kommer att köra bikinifitness istället för bodyfitness. Min muskelmassa skulle räcka till i nybörjartävlingarna i bodyfitness, men jag skulle ha svårt att konkurrera om jag inte la på mig betydligt mer massa inför fortsatta tävlingar.

Jag var livrädd då jag tog beslutet.. jag har alltid uppfattat mig själv som rak i formen och lite stel i mina moves, poseringen i bikinifitness tillåter INTE stelhet i någon aspekt!! I bikini ligger mycket fokus på proportioner och helhet samtidigt som domarna vill se tjejer som jobbat hårt för sin fysik.

Dessutom är jag nu inne på min fjärde vecka diet. Och trots att jag fortfarande äter mycket mat så händer det grejer i kroppen! Vikten står fortfarande stilla men jag känner och ser skillnad.. Blev så glad då jag dessutom fick det bekräftat av Zenna då hon gjorde mätningen med kalipern i lördags. Fettprocenten smyger sakta nedåt.

Idag kör jag ben! Jäkla jobbgym… ställningen för att köra ben är trasig.. a ja back to basics. Kör mer maskiner, marklyft, lungewalk och hoppövningar. Det går ALLTID att få till bra pass! Gäller bara att ha lite fantasi och köra på 😉

http://www.mmsports.se
http://www.bodyscience.se

kommentarer, 160 Visningar

Kommentarer

kommentarer

Linda

Posts Google+

Livet blir bara bättre! Jag heter Linda och är 31 år, singelmamma till 3 kids och ÄLSKAR att lyfta tungt. Här kan ni följa mig och min resa mot min första tävling i fitness. If there's a will there's a way!